dimecres, 28 d’octubre del 2015

La Biblioteca Sebastià Joan Arbó d’Amposta obrirà tots els mesos de l’any

Els socialistes aconsegueixen el suport del ple perquè l’equipament, també d’abast comarcal, no tanqui per vacances

Els socialistes d’Amposta van aconseguir dilluns a la nit el suport del ple per tal que la Biblioteca Comarcal Sebastià Joan Arbó estigui oberta tots els mesos de l’any. “Es tracta d’un equipament d’abast comarcal també, un servei públic important, sobretot per als estudiants, que cal posar en valor per fer front també a les retallades que han patit les biblioteques al nostre país”, ha assenyalat el portaveu socialista, Francesc Miró.
Així, l’equipament no tancarà a les vacances.  “Al mes d’agost l’afluència de visitants a la nostra ciutat és important i es trobaven que la biblioteca estava tancada i que, per tant, aquest servei no es prestava”. Miró ha explicat que han demanat l’alcalde diligència en l’aplicació de les mocions aprovades pel plenari ja que en el cas de l’augment de l’import destinat a beques universitàries encara no s’ha tirat endavant.
D’altra banda, dilluns els socialistes van votar en contra de la creació d’un nou càrrec de confiança del govern d’Esquerra d’Amposta concretament en Obres i Serveis. Miró ha assenyalat que aquesta figura és necessària però que es podria haver cobert amb personal propi de l’Ajuntament, a la vegada que ha recordat que una de les promeses de l’actual alcalde era eliminar i no crear nous càrrecs de confiança amb l’objectiu també de reduir la partida de personal.
Finalment, els socialistes van aconseguir el suport del govern al prec perquè aquest dissabte i diumenge, amb motiu de Tot Sants, hi hagi servei de bus tot el dia amb parada enfront del cementiri.