dilluns, 3 de març del 2008

El ministre Clos i el conseller Llena avui a les Terres de l'Ebre

Diari de campanya

El ministre d'Industria, Comerç i Turisme, Joan Clos, el conseller d'Agricultura, QuimLlena, i el secretari general del ministeri d'Agricultura, Joan Puxeu, visiten avui diverses pobacions de territori per participar en els actes de campanya del PSC a les Terres de l'Ebre.

El ministre participarà a migdia en un dinar amb diferents representants del teixit socioeconòmic de les Terres de l'Ebre. A la tarda, realitzarà un míting a Flix acompanyat per la candidata ebrenca Lluïsa Lizárraga, el primer secretari del PSC, Antoni Sabaté, i el primer tinent d'alcalde d'aquesta població, Òscar Bosch. L'acte serà a les 18.30 hores a Ca Don Ventura.

El ministre tancarà la seva estada a Gandesa, on a les 20.00 hores presidirà el sopar-míting de la Terra Alta, a l'hotel Piqué. També hi participaran la candidata Lluïsa Lizárraga, el diputat i alcalde de Batea, Joaquim Paldella, i Fermín Andrés, regidor a l'Ajuntament de Gandesa i director dels serveis territorials de departament de Treball de la Generalitat.

De la seva banda, el conseller d'Agricultura, Quim Llena, participarà a les 18.00 hores en un berenar-míting a l'Aldea. L'acte tindrà lloc al bar La Societat i comptarà també amb la presència del secretari general del ministeri d'Agricultura, Joan Puxeu, i del regidor Manolo Masdeu.

El conseller Llena també participarà en un míting a les 20.00 hores a Paüls. Tindrà lloc al Bar Cooperativa i també hi seran presents l'alcaldessa de Tivenys, Maria Beltran, i el regidor Josep Gabriel Lluís.