dimecres, 5 de març del 2008

Recta final decisiva per al futur de Catalunya


Més d’un miler d’ebrencs i ebrenques es desplacen demà a Barcelona per assistir al míting central del PSC a Catalunya

Més d’un miler d’ebrencs i ebrenques es desplaçaran demà dijous, dia 6 de març, a Barcelona per assistir al míting central dels socialistes a Catalunya. L’acte tindrà lloc a les 19.00 hores al Palau Sant Jordi amb la participació de José Luis Rodríguez Zapatero, Felipe González, Carme Chacón i José Montilla. La convocatòria realitzada per la federació del PSC de l’Ebre ha estat un èxit, fins i tot superant les expectatives inicials, i una vintena d’autocars sortiran demà des de les diferents poblacions de les Terres de l’Ebre per assistir a l’acte.

En total, més d’un miler de persones a les quals cal afegir els que han mostrat la seva disposició de viatjar-hi amb vehicle privat. I és que el míting de demà és una cita clau en la campanya del PSC a Catalunya amb vista a les eleccions generals.

En aquest sentit també, els darrers dies els dirigents socialistes han reforçat el missatge que cal que hi hagi molta participació a les urnes diumenge vinent per aconseguir una victòria àmplia a Catalunya perquè serà determinant en el resultat general de les eleccions.