dilluns, 10 de març del 2008

Gràcies a tots i a totes

Els Socialistes de les Terres de l'Ebre hem d'agrair el suport extraordinari i massiu del territori al nostre projecte liderat per José Luis Rodríguez Zapatero i Carme Chacón, que representa l'aposta dels ebrencs i les ebrenques pel projecte de progrés, l'estat del benestar, de reconeixement de l'Espanya plural i de sostenibilitat encetat en la legislatura anterior.

Tot això ha estat possible gràcies a l'esforç democràtic, la tenacitat i convicció de la nostra llista a Tarragona, encapçalada per Francesc Vallès, i amb la nostra candidata Lluïsa Lizárraga que ha treballat de forma eficaç durant aquests quatre anys com a diputada reforçat per una campanya electoral intensa i de màxima proximitat a la ciutadania. També cal destacar l'esforç i implicació de la direcció del partit, la militància i els simpatitzants.

I, sobretot, cal agrair el treball de totes i tots aquells que anònimament han fet que la nostra hagi estat sense cap dubte la millor campanya a les Terres de l'Ebre. Hem fet arribar clarament el nostre programa i hem recollit les inquietuts dels ebrencs i ebrenques. Gràcies per aquesta cofiança. Esperem no defraudar-vos.

Felicitats a totes i a tots!!!