dilluns, 10 de març del 2008

Victòria contundent dels socialistes a l'Ebre


El Partit dels Socialistes ha guanyat de forma aclaparadora a les Terres de l'Ebre en el marc de la gran victòria aconseguida a Catalunya, on el resultat ha estat històric, i Espanya que torna a fer president José Luis Rodríguez Zapatero.Hem guanyat a totes les capitals de comarca, on destaquen especialment les espectaculars victòries a Tortosa i Amposta, i a 44 dels 52 muncipis.

El nostre resultat ha estat determinant perquè Tarragona aconseguís quatre dels sis diputats que fan que la nostra candidata Lluïsa Lizárraga repeteixi com a diputada aquesta pròxima legislatura, l'única representant de l'Ebre al Congrés. També hem aconseguit que els nostres tres candidats de l'Entesa Catalana de Progrés siguin presents al Senat aquesta pròxima legislatura, acompanyats pel senador autonòmic Joan Sabaté.
"Gràcies a tothom pel suport i la il·lusió en el nostre projecte. Continuarem treballant amb força pel nostre territori". Profundament emocionada la candidata ebrenca, Lluïsa Lizárraga, ha comparegut a la seu del PSC de les Terres de l'Ebre, plena de gom a gom.
"Aquests resultats ens fan dipositaris d'una gran responsabilitat. Estem convençuts que no defraudarem el cabal de cofiança en el nostre partit", ha continuat Antoni Sabaté, primer secretari del partit. Els socialistes ebrencs també han tingut paraules de record per a Isaias Carrasco. "Ha estat una nit ambivalent, per una banda el record d'Isaias Carrasco, que ha estat el preu més car que s'ha hagut de pagar en aquesta campanya, i per l'altra la satisfacció pels resultat que cobreixen amb escreix els objectius del PSC a les Terres de l'Ebre millorant els resultats", ha destacat el president del partit, Joan Sabaté.
Els socialistes han destacat, d'altra banda, que amb aquesta victòria queda enterrat definitivament el transvasament i han assegurat que treballaran des de la responsabilitat pel futur de les Terres de l'Ebre, per garantir les inversions, les infraestructures necessàries que mereix el nostre territori i la qualitat de vida dels nostres ciutadans.