divendres, 22 de maig del 2009

Arrenca la campanya electoral de les Europees


Els socialistes demanen a la ciutadania que participi en les Eleccions Europees per garantir una Europa social i de progrés per fer front a la crisi

El PSC de les Terres de l'Ebre va penjar ahir el primer cartell de la campanya electoral amb vista a les eleccions europees del 7 de juny vinent amb una clara demanda de participació a la ciutadania per tal que s'impliqui en unes eleccions que són decisives perquè des del Parlament Europeu s'incideixi en polítiques socials actives i de progrés per fer front a la situació econòmica actual. El president del partit, Joan Sabaté, va demanar el suport per als socialistes per tal que a Europa no continuïn manant “aquells que ens van portar a la crisi actual”. L'enganxada del primer cartell es va realitzar a Tortosa, a la plaça de l'Ajuntament.

D'altra banda, els socialistes celebren aquest cap de setmana un acte electoral que consisteix en un dinar amb la militància a Amposta en què hi participarà el coordinador del PSC al Congrés dels Diputats Francesc Vallès.

ACTE CENTRAL A LES TERRES DE L'EBRE

L'acte central de la campanya dels socialistes a l'Ebre es realitzarà dimecres vinent, dia 27 de maig, al pavelló Firal de Tortosa. L'acte començarà a les 19.00 hores i hi intervindran l'eurodiputat Raimon Obiols i el president del PSC a les Terres de l'Ebre, el senador Joan Sabaté.