dimarts, 28 de setembre del 2010

CONSTRUÏM L'EBRE AMB FETS. RASQUERA

Com diu el president José Montilla, "Quan parlem de futur estem parlant de coses que després fem, a diferència d'altres". Les Terres de l'Ebre, amb el PSC, al capdavant han experimentat un canvi real, amb un bon grapat d'actuacions a tots els municipis després de 23 anys d'oblit. Comencem a explicar-vos aquest canvi re...al a partir d'avui i ho fem amb el municipi de Rasquera.

Entre altres obres, a Rasquera, des del 2007 fins al 2009: ordenació i reurbanització centre històric, reg de suport, xarxa de tractament d'aigües residuals, millores a l'escola, millora gestió forestal, millora consultori mèdic, restaurac...ió de diverses fonts, ajuts instal·lació energia elèctrica, formació en Tics, adquisició de maquinària i accessoris per a la prestació de serveis públics, arranjament de la plaça del centre cívic i la construcció del CENTRE CULTURAL POLIVALENT.

A més, uns 200.000 euros en fons de coooperació local, 14.000 en suport a les empreses comercials i de serveis, i 8.000 a través de l'IDECE en actuacions de promoció.