dilluns, 13 de setembre del 2010

El PSC de l'Ebre proposa Núria Ventura perquè encapçali la llista ebrenca que acompanyarà Xavier Sabaté en les eleccions al Parlament


La resta d'integrants del PSC de l'Ebre a la candidatura seran, entre altres, Joaquim Paladella i Dolors López

El Consell de Federació del PSC de l'Ebre va aprovar per unanimitat dijous passat la llista dels candidats ebrencs que optaran a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya. Es tracta de: Núria Ventura Brusca, alcaldessa d'Ulldecona i diputada al Parlament; Joaquim Paladella Curto, alcalde de Batea i diputat al Parlament, i Dolors López Ortega, diputada al Parlament.

La candidatura presentada, fins a 16 militants més, és fruit de les diferents propostes que s'han votat en cadascuna de les agrupacions locals que la formació té a les Terres de l'Ebre i seguint diferents criteris territorials i institucionals. El pròxim pas serà consensuar amb la federació del Camp de Tarragona, mitjançant el comitè d'enllaç, quin és el lloc que ocuparà cadascú en la llista conjunta de la circumscripció de Tarragona, encapçalada pel company Xavier Sabaté i serà la comissió de llistes del PSC qui ho haurà de ratificar. En aquest, els socialistes de l'Ebre han titllat d'irrenunciable el lloc número 2 de la llita per a Núria Ventura.