dimecres, 19 d’octubre del 2011

La candidatura del PSC a les eleccions generals

El PSC ha presentat avui la candidatura socialista a les eleccions generals del 22 de novembre vinent al costat d'una de les obres que ha tirat endavant l'executiu socialista durant aquesta legislatura. Es tracta de l'actuació que s'ha fet a Tortosa, amb l'arranjament dels murs del riu i  la conversió de l'antic pont del tren en via verda, amb una inversió de 6 milions d'euros.

CANDIDATURA DEL PSC A LES ELECCIONS GENERALS

1.- Francesc Vallès Vives

Té 40 anys, és doctor en dret, professor de dret constitucional de la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en dret per la Georgetown University de Washington, DC. Membre de l’executiva nacional del PSC i diputat al Congrés per Tarragona des del 2004, durant aquesta legislatura ha estat el coordinador i portaveu del PSC a les Corts Generals.

2.- Joan Ruiz Carbonell

Té 57 anys, és llicenciat en Geografia i Història i diplomat en magisteri. Ha estat cap de gabinet de l’alcalde de Tarragona, Josep Maria Recasens (entre el 1984 i el 1989) i del Governador Civil de Tarragona (entre el 1990 i el 1996). Durant aquesta legislatura ha estat diputat socialista al Congrés per Tarragona on ha format part de vàries comissions, entre elles les de Foment i Habitatge.

3.- Lluïsa Lizarraga Gisbert

Té 51 anys. Professora d’EGB i mestra de català. És regidora del PSC a l’Ajuntament d’Amposta i ha estat diputada al Congrés durant les dues darreres legislatures. Va ser ponent de la llei de derogació del Pla Hidrològic Nacional.

4.- Ramon Ribas

Té 40 anys. Diplomat en Ciències de l’Educació per la URV. És alcalde de Barberà de la Conca des del 2003 i president del Consell d’Administració del Viver de Celleristes de la Conca de Barberà.

5.- Sonia Bertomeu

Té 37 anys. A nivell professional ha estat vinculada al sector del comerç i a l’empresa de construcció familiar. A les municipals de 2011 va ocupar el tercer lloc a la candidatura del PSC de Deltebre, partit del qual n’és militant. Fruit del resultat electoral va ser escollida regidora i va assumir l’àrea de Política Social i Salut de l’Ajuntament arran del pacte de govern subscrit entre ERC i el PSC.

6.- Ana López

Té 37 anys. Tècnica en Administració i finances. És regidora socialista a l’Ajuntament de Cambrils on durant vuit anys ha estat la titular de les àrees de recursos humans, platges i turisme. Membre de la gestora del PSC del Camp de Tarragona


SENAT


1.- Joan Sabaté

Té 54 anys. És llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. És professor d'Ensenyament secundari de Geografia i Història, amb plaça a l'Institut de Tortosa. Ha estat alcalde de Tortosa des de 1999 a 2007 i regidor des de l'any 1991. Ha estat diputat al Parlament de Catalunya (2003-2006) i senador durant les legislatures 2000-2003 i 2006-2011. És president de la federació XVI del PSC i primer secretari de l'Agrupació del PSC de Tortosa. Ha estat membre de l'assemblea parlamentària del Consell d'Europa.

2.- Maria Jesús Sequera

Té 43 anys i és la portaveu socialista a l’Ajuntament d’Albinyana. Ha estat consellera comarcal del PSC al Baix Penedès i va ocupar la setena posició de la candidatura socialista per Tarragona a les eleccions al Parlament de novembre de 2010.

3.- Anton Ferré

Té 50 anys i és llicenciat en Dret i funcionari del Ministeri d’Hisenda. És alcalde d’Alcover des del 1999. Durant aquests darrers quatre anys ha estat diputat socialista al Congrés per Tarragona.