divendres, 4 de novembre del 2011

“Per sortir de la crisi cal esforç, però cal fer-lo amb justícia social”




El PSC enceta la campanya electoral a l'Ebre recordant la inversió històrica de l'executiu socialista i com a garantia perquè no hi hagi transvasament
Els candidats del PSC a les eleccions generals, el cap de llista al Senat, Joan Sabaté, i les candidates al Congrés, Lluïsa Lizárraga i Sònia Bertomeu, van enganxar ahir a la nit, acompanyats d'un bon nombre de militants i simpatitzants el cartell electoral que marca l'inici de la campanya de les eleccions generals del 20 de novembre. “És una campanya determinant per al futur, la més important des de 1977”, va recalcar Sabaté, que va assenyalar que en el moment de dificultat actual “cal fer molt esforç per sortir de la crisi i guanyar el futur, i ens en sortirem, amb esforç sí, però també amb justícia social. Els socialistes estem en contra de les retallades en salut, educació i serveis socials”.
En aquest sentit, Lizárraga va subratllar que en aquestes eleccions ens hi juguem molt, sobretot després de veure les retallades que s'estan aplicant a les autonomies “on governa la dreta”. “Són unes polítiques impensables que atempten contra l'estat del benestar pel qual van lluitar tant els nostres iaios i pares, i nosaltres hem de continuar lluitant perquè no es facin més passos enrere”.
Suport de Mayor Zaragoza
La candidatura també va fer referència al suport que el tortosí i exdirector general de la UNESCO, Federico Mayor Zaragoza, i un grup de personalitats del món de la cultura, han donat a Alfredo Pérez Rubalcaba del qual han dit que “és el líder progressista més fiable i amb capacitat per dirigir el país”.
Els socialistes afronten les eleccions conscients de l'important repte que “tenim al davant”, avalats per una inversió històrica de 630 milions d'euros, amb la gran feina feta per protegir el riu i el Delta i com a garantia que no hi haurà transvasaments. “Per tot això, cal que el 20 de novembre sortim a votar, per evitar la involució en drets socials i protegir els més febles, i per evitar les agressions al nostre territori”.