divendres, 1 de març del 2013

El PSC reclama a ERCROS la retirada de l’ERO



Maurici Lucena: “Estem davant una situació que és de l’interès de tot Catalunya” 


El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Maurici Lucena, ha reclamat avui a l’empresa ERCROS que retiri l’ERO pels “efectes devastadors que tindrà sobre Flix  i la seva comarca” per tal de facilitar la negociació. En aquest sentit, el dirigent socialista considera que és oportú que la Generalitat actuï com a intermediària en aquesta negociació i ha instat a l’empresa a que accepti aquesta mediació, “perquè aquest no és un tema del PSC ni del govern, sinó de l’interès de tot Catalunya, perquè és crucial que es faci tot l’esforç possible per mantenir la línia de clor a Flix, pel futur d’una comarca que sense aquesta indústria probablement tindrà serioses dificultats per reconstruir un teixit que ha costat molts anys de consolidar”.



Lucena ha fet aquestes declaracions en el marc de la visita que membres del Grup Parlamentari Socialista han fet aquest matí a Flix per oferir el seu suport a l'Ajuntament i al comitè d'Empresa d'ERCROS  durant la qual “hem pogut copsar el patiment que viu la població”. Hi han assistit també la portaveu de la Comissió d'Empresa i Ocupació, Alícia Romero, i els diputats Xavier Sabaté i Núria Ventura, primera secretària del PSC de l'Ebre.



El grup s’ha reunit  amb l'alcalde de Flix, Marc Mur, i la resta del consistori i també s’ha entrevistat amb membres del comitè d’Empresa. També han participat en l’acció de protesta que s’ha realitzat a l’estació.



Lucena també ha destacat, finalment, que la solidaritat amb la situació que pateix Flix és transversal i que al Parlament de Catalunya hi ha un acord entre tots els grups per donar suport a totes les demandes que des de l’Ajuntament de Flix s’estan realitzant.