dimarts, 5 de març del 2013

Ulldecona necessita urgent un pla de xoc de neteja i manteniment

El grup socialista a l'Ajuntament d'Ulldecona ha reclamat per cinquè ple consecutiu un pla de xoc de neteja i manteniment dels nuclis urbans del municipi davant l'abandonament del poble i dels barris, més bruts que mai i en molt mal estat
La portaveu del grup, Núria Ventura, assegura que "mai el poble havía estat tan malament com ara: falta de neteja dels carrers i dels contenidors, forats que fan, fins i tot, perillòs circular i transitar per diversos carrers, i damunt problemes en l'enllumenat públic que deixen a fosques uns quants carrers per les nits". Exemples els trobem al carrer Major amb l'encreuament amb carrer Barcelona, al carrer Amposta, Pare Palau, Mestre Hierro, Calvari, Immaculada (Sant Joan del Pas) o carrer del Mar. La resposta del govern, però, ha estat decebedora perquè tot i reconèixer el problema, asseguren que amb quatre persones de neteja ja n'hi ha prou per a Ulldecona i els barris, que fan el que poden i que és qüestió de prioritats.
La regidora socialista ha lamentat el fet que "resulta que fa dos anys quan CIU-PP estaven a l'oposició, tot això era culpa de l'Ajuntament, ara però és culpa dels veïns i veïnes" i insisteix en que "és cert que hi ha comportaments incívics, però per part del govern cal una millor coordinació dels recursos, una millor priorització i una mica més de sensibilitat". "Potser no cal gastar tantíssims diners en pintura i invertir una mica més en neteja i tapar clots", ha reblat.
D'altra banda, els socialistes han preguntat també, entre altres, pel retard en la posada en marxa de la nova depuradora dels Valentins i pel soterrament del cablejat elèctric de la Murada de Baix, que fa dos anys està paralitzat tot i estar pagat ja des de fa 3 anys, durant el mandat anterior.