dilluns, 16 de març del 2015

Dolors Gurrera: "A Móra d'Ebre, les persones han de tornar a ser la prioritat de govern"

La candidata reivindica el PSC com alternativa de govern i fa una aposta decidida pel benestar, l'ocupació, l'espai públic i la transparència abandonats durant el mandat de CiU
L'actual portaveu del PSC a l'Ajuntament de Móra d'Ebre, Josep Solé Arnal, ha estat l'encarregat de presentar avui la nova candidata dels socialistes de Móra d'Ebre, Dolors Gurrera Romo, a les eleccions del 24 de maig vinent. Solé Arnal ha destacat tant la seva vessant política com personal i n'ha subratllat sobretot qualitats com la tenacitat, el treball constant, l'atenció als altres i la senzillesa que la convereteixen en la millor candidata per ser alcalde de Móra d'Ebre. El portaveu socialista ha fet una crida a la ciutadania a donar suport a la nova candidatura dels socialistes com alternativa a un govern esgotat que "ni ha tingut en compte la dinamització econòmica, que ha deixat abandonat el nucli antic i que ha estat incapaç de tirar endavant aquelles actuacions que necessita el poble més enllà de vendre fum".
Davant d'això, Gurrera ha subratllat que la principal prioritat del projecte socialista és situar de nou les persones com a prioritat a Móra d'Ebre. "Treballem un programa que posarà al capdavant de tot les necessitats reals de les persones per fer front a les retallades brutals que estem patint, per garantir l'accés als béns i serveis públics de tots els veïns i veïnes i per combatre les desigualtats i garantir la cohesió social".
La candidata socialista també s'ha compromès a donar suport i col·laborar amb la reactivació econòmica del municipi perquè un dels principals objectius del govern a Móra d'Ebre ha de ser "generar llocs de treball i facilitar el camí a empreses i emprenedors que vulguin instal·lar-se a la nostra població, així com a les activitats econòmiques que ja tenim com són el comerç, sobretot, els serveis, l'agricultura i els nostres actius turístics".
Tampoc no ha oblidat l'obra pública després d'un mandat marcat per operacions impossibles de tirar endavant i, sobretot, per l'abandó de la Llei de Barris.
Finalment, ha estat molt contundent en comprometre's a fer un ajuntament molt més obert a la participació ciutadana, més proper i sobretot amb "una gestió dels diners públics eficient i totalment transparent".
Dolors Gurrera Romo. Va nèixer el 1962, és vídua i té dos fills. Llicenciada en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Amb una dilatada trajectòria professional que la va portar a viure a Roma, actualment és dinamitzadora i secretària de la Unió de Botiguers de Móra d'Ebre. Ha estat regidora socialista de l'Ajuntament de Móra d'Ebre durant aquest mandat.  Activista social, és vicepresidenta de l'AMPA de l'institut Julio Antonio i sòcia de l'Associació de Consumidors ADICAE, del Club de Bàsquet Móra d'Ebre i del Club Nàutic de Móra d'Ebre.