diumenge, 15 de març del 2015

El PSC es reivindica com a eina de transformació social de cara a les municipals

Una delegació ebrenca va participar ahir en la Convenció Municipal dels Socialistes de Catalunya
Una delegació de les Terres de l'Ebre va participar ahir en la Convenció Municipal dels Socialistes de Catalunya que es va celebrar a Barcelona. El candidat socialista a l'alcaldia de Tortosa, Enric Roig, va reivindicar el PSC com a eina de transformació social de cara a les eleccions municipals. "El que avui realment importa són les persones, l'ocupació, la igualtat fer més transparent la política i fer eficaç la gestió municipal”, ha subratllat en la línia del manifest de la convenció que porta per títol "Pel que reament importa".
El candidat a l'alcaldia d'Alcanar, Albert Alarcón, va ser l'encarregat de llegir el punt 7 del manifest "per un espai públic obert a tothom" un "espai segur on exercir la llibertat i promoure la convivència". "Cal apostar enèrgicament per la defensa dels drets, però també ser exigents amb els deures de tota la ciutadania. I per això, necessitem el compromís de tots els ciutadans i les ciutadanes pel respecte a les normes i per promoure aquest respecte, ha exposat. 
De la seva banda, durant la seva intervenció, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta va agrair als candidats “la vostra feina i la vostra fidelitat a un projecte col·lectiu” i va explicar que el que es parla als actes als municipis “no són grans elucubracions teòriques, són els petits gestos, els grans valors, els grans esforços per transformar pobles i ciutats”. “Formem part del projecte dels Socialistes de Catalunya, d’un projecte que té una arrel municipalista indubtable i amb uns valors que ens porta a lluitar per una societat més justa, més pròspera i més segura. Els nostres candidats són persones al servei de persones, se situen al costat de la gent i a la vora dels problemes”, va subratllar.