dimecres, 5 de desembre del 2012

El PSC d'Ulldecona denuncia de nou l'estat d'abandonament en què es troba el poble

 
Havent rebut de nou desenes de denúncies per l’estat d’abandonament en què es troben Ulldecona i els seus barris, el grup municipal socialista va insistir en el ple extraordinari de dilluns passat en la necessitat d’intensificar les tasques de neteja de la via pública. La regidora Núria Ventura, recorda que, “tal com ja hem dit en diverses ocasions, hi ha carrers molt bruts pels excrements dels gossos, les llaunes, papers, plàstics, herbes i, fins i tot, bosses senceres d’escombreries”. 

La brossa s’acumula i, a banda de la mala imatge que això dóna, pot generar problemes de salut pública si no s’actua d’immediat. Ventura afegeix a més, que hi ha solars privats en males condicions on la vegetació invaeix ja part de la vorera com a l’encreuament del carrer Entença amb Aragó, al carrer Vicent Aubà o al carrer Miquel Querol per posar exemples concrets.

Menció a banda va merèixer també l’estat en que es troba el paviment de molts carrers, amb clots que fan impossible transitar amb normalitat, i els problemes amb l’enllumenat públic que fa que molts carrers i places es queden a les fosques més d’una nit.

La regidora va preguntar també sobre la instal.lació de la nova senyalització vertical del municipi, amb les indicacions sobre serveis i equipaments municipals. “A l’abril del 2011 es va començar a instal.lar per la Plaça Catalunya, després hi va haver el canvi de govern i les senyals estan tancades al magatzem des de fa més d’any i mig, no sabem si a l’espera que es facin malbé o per a que la gent no se’ n recorde d’aquí un temps i penjar-se la medalla el nou govern de la nova senyalització” assegura Núria Ventura, instant a col.locar-la de manera immediata. 

També va sol.licitar informació sobre les nombroses senyals horitzontal que ara s’estan pintant al terra en molts carrers, algunes contradictòries entre si, de difícil comprensió i que no consten ni al codi de circulació. Com a exemple, tres senyals diferents per prohibir aparcar.