dimecres, 5 de desembre del 2012

Sabaté defensarà la setmana vinent les esmenes als pressupostos entre les quals hi ha la segona fase del Pla d'Industrialització

L’Entesa ha presentat un paquet d’esmenes al PGE 2013 per a la província de Tarragona i seran els senadors d’aquesta demarcació, Joan Sabaté i Maria Jesús Sequera els que defensaran les modificacions proposades.

S’ha presentat una disposició addicional al projecte de llei referida als Jocs del Mediterrani i s’ha demanat una partida de 80.000 euros per a l’Observatori de l’Ebre.

Sabaté destaca que és imprescindible que aquests Pressupostos recullin dotació de 10 milions d’euros per acometre la segona fase del Pla Industrialització de les Terres de l’Ebre, per tal de completar la primera fase que es va implementar al 2010. També l’Entesa ha presentat esmena de 350.000 euros per al projecte de canal de connexió de la badia dels Alfacs amb el Delta de l’Ebre per regeneració de les aigües.

Altres esmenes són per al Passeig Marítim de Cunit (3 milions), la Mancomunitat de la Taula del Sénia (1 milió), el Museu Necròpolis Paleocristià (1 milió) i el Museu Arqueològic (1.500.000).

Dilluns a les 11.00 hores començarà el ple on es debatran els vetos presentats i, amb tota probabilitat, dimarts, començarà la defensa de les esmenes.