divendres, 29 de febrer del 2008

Alerta a la nova agressió que prepara el PP


FRANCESC VALLÈS: "VOTAR AL PSC ÉS VOTAR EN DEFENSA DEL TERRITORI DAVANT LA NOVA AGRESSIÓ QUE PREPARA EL PP"

"Finalment el PP s'ha tret la careta, ahir Rajoy ho va dir ben clar a Alacant, si ell és president recuperarà el PHN"

"Hem de votar en defensa de Catalunya, de Tarragona i de les terres de l'Ebre. CiU i PP es van vendre el territori quan van pactar el PHN i ara es preparen per reeditar aquesta agressió a les terres de l'Ebre. Votar al PSC es votar en defensa de les comarques tarragonines." Així de contundent s'ha manifestat el cap de llista del PSC per Tarragona, Francesc Vallès, que avui ha fet campanya al mercat de Mora d'Ebre juntament amb el candidat al Senat per l'Entesa, Ramon Aleu, la candidata i regidora de Móra d'Ebre, Arantxa Ordovas, i el president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Josep Solé Arnal.

Vallès s'ha referit a les declaracions d'ahir de Mariano Rajoy a Alacant on el candidat popular va deixar ben clar que recuperarà el transvasament de l'Ebre si guanya les eleccions. En aquest sentit, Francesc Vallès ha estat categòric "hem de votar en defensa pròpia, en defensa de l'aigua, perquè no en tingueu cap dubte, en cas de ser necessaris, CiU es tornarà a vendre les Terres de l'Ebre igual com ja ho va fer quan va votar a favor del PHN amb el José Maria Aznar, no tenen cap credibilitat!"

Francesc Vallès ha recordat que "la única garantia de què no hi haurà transvasament de l'Ebre és votar al PSC." Així mateix, el candidat socialista ha desgranat les principals propostes del PSC per les Terres de l'Ebre per aquesta propera legislatura. En destaca, especialment, l'execució de les variants de Corbera, Gandesa i l'Aldea, la neteja dels residus de l'Ebre a Flix i la millora de la xarxa de comunicacions per carretera i tren amb l'objectiu de garantir la millora de la mobilitat dels ciutadans de les comarques ebrenques.

Finalment, Francesc Vallès ha emplaçat a l'electorat progressista i catalanista de la demarcació de Tarragona "a votar en contra de l'agressió al territori i del campanya anticatalanista de Rajoy i Aznar."