divendres, 29 de febrer del 2008

Marina Geli inaugura el nou local del PSC a Roquetes



El sopar dels socialistes a Roquetes de dimecres passat va ser doblement emotiu. Per una banda, per la intervenció del primer secretari de l’Agrupació Local, Jesús Adell, que va traslladar les manifestacions d’ànim i suport dels socialistes ebrencs a l’exalcalde Mariano Gil, que encara està recuperant-se de l’agressió que va patir. Tot i que Gil no va poder estar present a l’acte sí que va enviar una carta als assistents al sopar per encoratjar-los a aconseguir la victòria socialista el 9 de març vinent.


També va ser força aplaudida la intervenció de Miquel Castelló donades les circumstàncies amb què els socialistes s’han vist apartats del govern de Roquetes amb un pacte entre “la dreta més carca i els independestistes més radicals”. “Espero que ERC, CiU i el PP siguin degudament castigats en aquestes eleccions per la manca de respecte a la voluntat dels roquetencs i roquetenques”, ja que els socialistes van ser la força més votada i es van quedar a només un regidor de la majoria absoluta. I és que a les darreres eleccions municipals, a Roquetes, més d’un 70% de l’electorat va votar els partits d’esquerra i ara, com va dir Castelló, “ens trobem amb un govern de dretes, incompetent i sectari”.


Castelló, però, va mostrar la seva confiança en capgirar la situació al municipi durant aquest mandat. Per a això, han començat a treballar dur perquè Roquetes torni a tenir un govern progressista i aprofitant la visita de la consellera Marina Geli van inaugurar el nou local.


Castelló també va fer al·lusió a l’entrevista que El Mundo va fer al candidat de CiU per Tarragona, Raül Font, i on aquest admetia sense complexes que “CiU és una chica dispuesta a irse a la cama con quien sea”. Castelló va recordar aquesta frase per advertir l’electorat que no se sap cap on pot anar el vot de CiU i, que, per tant, l’única garantia per a les Terres de l’Ebre és el vot socialista.Finalment va recordar el paper fonamental dels socialistes per derogar el transvasament de l’Ebre i va apel·lar a alguns partits a tenir “més memòria i una mica de vergonya”