dijous, 21 de febrer del 2008

Comença la campanya electoral


Com us vam comentar ahir, avui a les dotze de la nit enganxem el primer cartell electoral a Tortosa davant del Parc i a les dotze i mitja ho fem a Amposta, davant del camp de futbol del CF Amposta. Comença la campanya electoral i demà divendres ja hi ha previst que el Viceprimer secretari i Portaveu del PSC, Miquel Iceta, participi en dos actes de campanya a les Terres de l’Ebre. Així, acompanyat de la candidata Lluïsa Lizarraga i d’altres membres de l’executiva de l’Ebre, oferiran un míting al local de la Cambra Agrària de La Cava (Deltebre) al voltant de les 20:00h. Posteriorment, assistirá a un sopar per a militants i simpatitzants a Amposta.
D'altra banda, els socialistes fem dimarts vinent, dia 26 de febrer, el nostre míting central amb la presència de Carme Chacón. Serà a les 19.30 hores al pavelló firal de Tortosa.
Com haureu pogut comprovar, ja hem penjat una bona part de les banderoles de la campanya. Els pobles on pengem banderoles són Tortosa, Deltebre, l'Ametlla, l'Aldea, Amposta, La Ràpita, La Sénia, Alcanar, Ulldecona, Móra d'Ebre, Móra la Nova, Flix, Gandesa i Batea. Cal dir, a més, que gairebé a tots els pobles hi haurà cartells electorals i pancartes dels socialistes.