divendres, 15 de febrer del 2008

El PSC organitza la 2a Escola de Formació demà a Amposta

La Trobada socialista de les Terres de l’Ebre començarà a les 10 del matí i versarà sobre les perspectives electorals del 9 de març i les diferències polítiques fonamentals dreta-esquerra

El PSC de les Terres de l’Ebre organitza demà dissabte, dia 16 de febrer, la 2a Escola de Formació. Trobada socialista de les Terres de l’Ebre al restaurant l’Estany d’Amposta. La inauguració de l’escola es farà a les 10 del matí i anirà a càrrec del primer secretari del PSC a les Terres de l’Ebre, Antoni Sabaté i del primer secretari de l’Agrupació d’Amposta, Antoni Espanya.
A les 10.15 hores, Xavier Marin, director de l’Escola Xavier Soto, oferirà una conferència sobre Dreta-esquerra. Diferències polítiques fonamentals.
L’escola continuarà a les 11.30 hores amb una taula rodona moderada per Maria Beltran, alcaldessa de Tivenys i secretària d’Organització del PSC a les Terres de l’Ebre, sobre les Perspectives electorals del 9 de març (eleccions generals) amb la participació de Meritxell Batet, portaveu adjunta de la Comissió Constitucional, Lluïsa Lizárraga, diputada al Congrés per les Terres de l’Ebre, i Joan Sabaté, senador pel Parlament de Catalunya i president del PSC a les Terres de l’Ebre.
A la 1 de migdia s’abordarà un nou debat sobre Catalunya després del 9 de març amb la participació de Josep Maria Rañé, diputat al Parlament de Catalunya i exconseller de Treball de la Generalitat i la moderació de Wifredo Miró, secretari general de la UGT a les Terres de l’Ebre.