divendres, 29 de febrer del 2008

Geli: "No deixem es valors en mans de la dreta"




Els socialistes continuem la nostra campanya, força intensa, i val a dir que amb una resposta molt contundent quant a la participació. Així, dimecres la consellera Marina Geli va omplir la sala d’actes de l’Ajuntament de Tivenys i a la nit, un centenar de persones van assistir al sopar-míting del PSC al Baix Ebre que es va fer a Roquetes.
Geli va fer al·lusió sobretot a les importants millores en polítiques socials del govern de Zapatero (xec nadó, permís de paternitat, la llei de la Dependència, augment de les pensions...) i, sobretot, va advertir que: “No podem deixar els valors en mans de la dreta”. També va apel·lar al vot dels joves. “És la primera generació que té més precarietat que els seus pares, i tot i que estan més ben formats, tenen salaris més baixos”, va dir mentre assumia el compromí de continuar millorant aquesta situació, com també va reiterar l’aposta per les polítiques adreçades a la família i a la gent gran.

Finalment va fer una crida a la mobilització dels ebrencs i les ebrenques per evitar que torni el Partit Popular. “No podem tolerar aquesta manera de fer del PP, de generar odi. Ens estem jugant el diàleg”. Geli va ser contundent i va emfasitzar: “Les eleccions es guanyen a Catalunya”.