divendres, 18 de juliol del 2008

57 delegats de l'Ebre al Congrés del PSC

“El PSC vol ocupar la centralitat política que ha deixat CiU amb la seva radicalització sobiranista”

Comença l´11è Congrés del PSC d´on sortirà, segons José Zaragoza, una Executiva “molt sòlida i que respon a la pluralitat del partit”

El secretari d´Organització del PSC, José Zaragoza, ha assegurat que “després del fracàs del Congrés de CiU, que només ha servit per demostrar que Felip Puig mana molt, el PSC vol ocupar la centralitat política que ha deixat lliure la radicalització sobiranista convergent”. Zaragoza ha volgut remarcar que el PSC “es centra en donar solucions als problemes, i no problemes a les solucions com fan uns altres”.

De la federació de l'Ebre són 57 els delegats que participen en aquest congrés, una xifra que representa un increment d'un 20% de participants respecte al darrer Congrés. En total, hi assisteixen 1.229 delegats, quals 798 són homes i 431 són dones. En referència això, el secretari d´Organització ha volgut remarcar que “a mesura que els delegats són més joves, el nombre de dones augmenta”, el que segons ell reflexa la paritat existent a dins del partit. Una mitjana d´edat dels delegats de 45 anys, 319 delegacions, més de 2000 persones convidades o més de 43.000 metres quadrats destinats en exclusiva a l´esdeveniment, són algunes de les dades principals de l´11é Congrés que es celebra al Palau de Congressos durant tot el cap de setmana.

Zaragoza també s´ha referit als membres que composaran la nova Executiva, i malgrat no ha volgut donar noms, sí que ha assegurat que “serà una Executiva molt sòlida i que respon a la pluralitat del partit: gent nova i que representa tot el territori català”.