divendres, 4 de juliol del 2008

96 delegats del PSC participen en el 37è Congrés del PSOE

Els socialistes catalans tindran una presidenta i dos ponents a les diferents comissions

La representació del PSC al 37è Congrés del PSOE a Madrid està formada per 96 delegats i 50 convidats. La delegació està encapçalada pel primer secretari del PSC, José Montilla, juntament amb el portaveu adjunt del grup parlamentari socialista al Congrés, Dani Fernández. L´objectiu principal dels representants socialistes catalans serà defensar les esmenes aprovades pel PSC i així enfortir el projecte socialista espanyol.

Com a presidenta de la Ponència 2, relativa al canvi climàtic, hi haurà Núria López, alcaldessa de Campedvànol (Ripollès). A més cal destacar la participació de Francesc Vallès, coordinador del grup de diputats i senadors del PSC a les Corts Generals, qui integrarà la Ponència 1 sobre socialisme i ciutadania.

Tanmateix, el diputat al Congrés per Girona Àlex Sáez formarà part de la Ponència 3: “Noves polítiques per una societat en igualtat”. La coordinació dels delegats del PSC a les diferents comissions del 37è Congrés anirà a càrrec de Francesc Vallès (Comissió 1), el diputat al Parlament de Catalunya Jordi Terrades (Comissió 2), Àlex Sáez (Comissió 3) i el secretari d´organització del PSC, José Zaragoza (Comissió 4).

Cal recordar que la delegació dels socialistes catalans és la tercera en nombre de representants (96), només superada per les delegacions d´Andalusia i la Comunitat Valenciana.

Pel que fa als socialistes de l'Ebre, hi participen Joan Sabaté, president del partit; la diputada Lluïsa Lizárraga; Maria Beltran, alcaldessa de Tivenys i secretària d’Organització de la federació XVI; Pepín Beltran, membre de l’executiva nacional, i l'alcalde de Godall, Paco Miró, Míriam Galindo i Manel de la Vega, membres de l’executiva de la federació.