dilluns, 21 de juliol del 2008

Acord d'afiliació del PSC amb la UPTA


Formalitzat un acord d´afiliació del PSC amb la Unió Progressista de la Terra Alta (UPTA)

El primer secretari del PSC lliura quatre carnets de manera simbòlica, entre ells, el de l´alcalde de Batea i diputat al Parlament, Quim Paladella

70 membres de la Unió Progressista de la Terra Alta (UPTA) han entrat a formar part de la Federació de les Terres de l´Ebre del Partit dels Socialistes de Catalunya en un acte que ha tingut lloc en el marc de l´11è Congrés del PSC, on Montilla ha repartit quatre carnets del partit de manera simbòlica.

Malgrat que la UPTA i el PSC ja tenien un protocol de col·laboració des de l´any 2003, ara han volgut fer un pas més en aquesta intenció de caminar junts “i representar la pluralitat, tant sectorialment com territorial”, segons Montilla. Una “col·laboració i sinergia per reforçar el discurs dels progressistes i els catalanistes arreu del país”, ha afegit el primer secretari dels socialistes catalans.

“Hem treballat a gust, i tenim ganes de treballar més i fer més coses per la comarca”, ha assegurat Quim Paladella. “Volem millorar la implantació territorial, la família socialista, que estigui present a tot arreu” , ha afegit el primer secretari.