divendres, 24 de febrer del 2012

82 delegats i un centenar de convidats participen demà en el III Congrés del PSC de l'Ebre

Opten a la primera secretaria Joaquim Paladella, alcalde de Batea, i Núria Ventura, diputada i portaveu del PSC a l'ajuntament d'Ulldecona

El PSC de l'Ebre celebra demà dissabte, dia 25 de febrer, el tercer congrés a Sant Jaume d'Enveja del qual sortirà la nova direcció del partit i els principals compromisos i objectius del projecte socialista per al territori. Hi participen 82 delegats i un centenar de convidats, i comptarà amb la presència a la cloenda del primer secretari del PSC, Pere Navarro. El congrés tindrà un ampli seguiment a través de les xarxes socials.

El conclau socialista té com a característica diferenciada el fet que des de la constitució de la federació XVI l'any 2004 s'ha realitzat en diferents comarques del territori. Així, el mateix 2004 es va celebrar a Tortosa, el 2008 a Móra d'Ebre i enguany es fa a Sant Jaume. La ponència marc ha estat coordinada pel regidor de Deltebre, Joan Alginet, i el de Xerta, Roger Avinyó, tots dos llicenciats en Ciències Polítiques, i  ha comptat amb la col·laboració d'un gran nombre de militants.

Els dos candidats que opten a la primera secretaria del partit són Joaquim Paladella, alcalde de Batea, i Núria Ventura, diputada al Parlament de Catalunya i portaveu del PSC a l'ajuntament d'Ulldecona.