dijous, 16 de febrer del 2012

Joaquim Paladella: “Volem un debat constructiu i integrador, del qual en surti un partit reforçat per encarar el futur”

L'alcalde de Batea oficialitza la seva candidatura a primer secretari del PSC de l'Ebre amb vista al congrés del 25 de febrer a Sant Jaume d'Enveja 
 
Joaquim Paladella, alcalde de Batea, ha oficialitzat avui la seva candidatura a la primera secretaria del PSC de l'Ebre amb vista al congrés que es celebrarà el 25 de febrer vinent a Sant Jaume d'Enveja. Paladella ha comparegut acompanyat dels alcaldes del Pinell de Brai i de Bot, del proper alcalde de Corbera d'Ebre i del primer tinent d'alcalde de l'ajuntament del Pinell. El candidat també ha anunciat que compta amb el suport dels alcaldes de Benissanet i Ginestar.

L'objectiu bàsic i principal de la nostra candidatura és que volem obrir un debat, ja que no seria bo arribar al congrés amb tot pactat”, ha assenyalat Paladella, “volem un debat obert que doni transparència i impuls al nou PSC. Un debat que sigui constructiu, integrador i que serveixi per sumar, no per dividir, del qual en surti un partit reforçat”. Paladella ha destacat que el PSC és el principal garant per fer front a la situació actual de crisi econòmica que ha comportat també una crisi de valors.

Paladella ha avançat que les principals línies argumentals del seu projecte passen per un lideratge fort que obri el partit a la ciutadania i il·lusioni la gent, amb una aposta per la transparència, la credibilitat i la proximitat i amb un pes important de les quatre comarques per configurar unes Terres de l'Ebre més unides i més fortes.