dimarts, 18 de setembre del 2012

Alfara inaugura el nou Museu Municipal


L'alcalde, Josep Mas, agraeix la tasca dels Bombers i el suport dels veïns en l'extinció de l'incendi que es va declarar a la finca de l'Ullal dins del Parc Natural

El govern d'Alfara ha enllestit ja les obres del nou Museu Municipal que va inaugurar el 24 d'agost passat coincidint amb les Festes Majors. Ara, un cop finalitzada l'obra, s'encarregarà el projecte de museïtzació.
Aquesta és una de les principals actuacions que s'han dut a terme durant aquest primer any de mandat, si bé, tal com assenyala l'alcalde, Josep Mas, “en un poble com Alfara, amb pocs recursos, s'han fet importants esforços per tal de mantenir els diferents serveis que ofereix el municipi sense incrementar el cost per a la ciutadania, com el servei de piscines a l'estiu o de gimnàs, entre altres.”
Entre altres obres, també cal assenyalar que s'ha acabat la primera fase del projecte per rehabilitar un espai situat als carrers Palmeral i de Dalt després que es produís l'enderroc d'un seguit de cases, i també s'han fet un seguit de millores a la plaça de l'Ajuntament. Quant a les principals prioritats de futur, Mas ha destacat el cobriment de la pista poliesportiva i l'arranjament de diferents carrers amb la renovació de tots els serveis.
Finalment, l'alcalde ha volgut destacar la bona tasca desenvolupada pel cos de Bombers així com agrair la col·laboració dels veïns del poble en l'extinció del foc que va cremar diumenge passat a la finca de l'Ullal, al Parc Natural.