divendres, 14 de setembre del 2012

“Tenim un projecte viu i continuarem treballant des de l'oposició perquè la Ràpita sigui més el que tots volem”

El PSC trenca el pacte de govern amb CiU i passa a l'oposició després de deu anys governant, amb la satisfacció de la feina ben feta i haver contribuït a transformar el municipi

Tenim un projecte viu i continuarem treballant des de l'oposició perquè el futur del nostre municipi s'apropi més al que tots hem volgut i desitgem”. El PSC de la Ràpita ha obert avui una nova etapa al municipi, després de deu anys al govern, amb la renúncia a tots els càrrecs i el trencament, per tant, del pacte de govern assolit després de les darreres eleccions amb CiU. Els motius, la manca de coordinació i de comunicació, als quals s'hi afegeix el constant menysteniment al qual s'ha sotmès al grup Socialista. “Hem madurat molt aquesta decisió, perquè no és fàcil, però no podem mantenir-nos en un govern en què no hi ha una bona coordinació entre els seus integrants, en què hi ha sensibles desacords i en què hi ha una evident manca de comunicació amb l'alcaldia en temes de vital importància per al nostre municipi“, ha assenyalat el portaveu del grup, Josep Pitarch.
Els socialistes han deixat, per tant, les regidories que tenien delegades, Turisme; Serveis Socials; Governació, Interior i Seguretat; Ensenyament; Noves Tecnologies; Associacionisme, i Participació, a banda de la representació institucional en diversos organismes i institucions. “El que ens va motivar a formalitzar el pacte és treballar pel nostre poble, però quan no es té en compte la posició d'una de les dues parts que formalitzen l'acord, cal ser conseqüents i continuar aquesta feina, però des de l'oposició”.
Els socialistes tanquen, doncs, deu anys en què han estat als diferents governs a la Ràpita amb la satisfacció de la feina ben feta i haver contribuït a transformar el municipi. Pitarch ha deixat molt clar que el PSC es mantindrà fins al final del mandat a l'oposició des d'on es treballarà fort per construir l'alternativa que torni de nou un govern de progrés a la Ràpita. El portaveu socialista ha agraït el suport de l'assemblea de militants de l'agrupació local i de l'executiva de federació.