dilluns, 17 de setembre del 2012

Martínez-Sampere: "Hem d'entomar el debat de la independència, amb rigor i serenor, perquè el PSC no és aliè al que afecta als catalans"


El PSC de l'Ebre va celebrar divendres passat l'acte d'inici de curs polític, que va estar presidit per la secretària d'Economia del PSC i portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Rocio Martínez-Sampere, i la primera secretària del PSC de l'Ebre i diputada al Parlament, Núria Ventura. Martínez-Sampere va apel·lar a treballar fort per afrontar un curs que serà “difícil, complex i carregat de reptes”.

La dirigent socialista va assenyalar que la manifestació de l'11 de setembre passat ha de servir per reflexionar. “Hem d'entomar el debat de la independència, amb rigor i serenor, perquè el PSC no és aliè al que afecta als catalans, i ho hem de fer des del valor de la democràcia, la llibertat, i la unitat civil”.

Martínez-Sampere va posar èmfasi en els reptes econòmics i socials. En aquest sentit, va assenyalar que el problema està en les polítiques de dretes, tant a Catalunya, a Espanya i a Europa, que confonen austeritat amb asfíxia. Segons la portaveu d'Economia del PSC, hi ha "altres maneres de fer les coses, amb unes polítiques amb un narrativa social més assenyada que no malmetin la cohesió social al nostre país.”