dijous, 27 de setembre del 2012

El govern municipal d'Ulldecona (PP-UGI-CiU) rebutja una moció socialista per ampliar les prestacions del Pla Prepara

Núria Ventura denuncia la passivitat dels governs de CiU i PP en polítiques d'ocupació

El ple d'Ulldecona va rebutjar dilluns, amb els vots del govern municipal (PP-UGI-CiU), 
una moció presentada pel grup Socialista instant el govern central a reimplantar el programa Prepara, amb la intenció de promoure la transició a l'ocupació estable i la requalificació professional per a les persones desocupades. 

Segons denunciava la moció, la retallada en polítiques actives d'ocupació per part del govern espanyol i del govern català ha deixat milers de persones en una situació límit i, per això, es demanava ampliar la cobertura d'aquest programa a tots els joves i persones vulnerables que n'han quedat fora després de la darrera modificació del govern del PP. Així mateix, s'instava el govern català a empendre mesures urgents per combatre l'atur juvenil i programes d'ocupació específics per a les persones joves excloses de l'actual Prepara i que continuen tenint dificultats per trobar feina.

La portaveu Socialista i diputada al Parlament de Catalunya, Núria Ventura, ha denunciat la passivitat amb que el govern de CiU i el del PP afronten una verdadera xacra social com és tenir el 50% de la població jove aturada i sense cap possibilitat de trobar feina.