dimarts, 5 d’abril del 2011

El PSC d'Amposta presenta una llista preparada per governar

Antoni Espanya destaca que la candidatura combina renovació i experiència i que aglutina les diferents sensibilitats del municipi

El PSC d'Amposta ha presentat avui la llista que concorrerà a les properes eleccions municipals del 22 de maig vinent, que encapçala Antoni Espanya i que té a la diputada Lluïsa Lizárraga com a número dos. El candidat socialista a l'alcaldia ha destacat que es tracta d'una llista molt renovada en els seus dotze primers llocs, d'una mitjana d'uns 40 anys, i que compta amb el suport dels històrics del PSC ampostí. Es tracta d'un grup d'homes i dones, des de titulars universitaris a professionals de diferents àmbits, que representen les diferents sensibilitats d'Amposta.

“Som el primer partit que presentem la llista a Amposta, com també hem estat els primers a presentar el candidat, l'eslògan i el programa”, ha subratllat el candidat, tot assenyalant que això “és un clar símptoma que aquesta vegada els socialistes estem molt mobilitzats, molt mentalitzats per aconseguir un bon resultat”. Així, ha mostrat clarament el conveciment que “els socialistes portem una llista per governar la ciutat d'Amposta a partir del 22 de maig”.

Espanya ha aprofitat per convidar tota la ciutadania a l'acte públic de presentació de la llista que es farà dissabte vinent, dia 9 d'abril, a la plaça Adolf Ventas, en què, a partir de les 20.30 hores, hi haurà botifarrada gratuïta i actuació musical amb el grup de rumba catalana Mico i Pico.
 
CANDIDATURA PSC AMPOSTA
 
1 – ANTONI ESPANYA FORCADELL - Té 45 anys. És biòleg. Ha realitzat estudis d'Enginyeria Tècnica Agrícola. Ha estat director dels serveis territorials d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya. Li agrada fer footing i assistir a tots els esdeveniments esportius i culturals d'Amposta.

2 – LLUÏSA LIZÁRRAGA GISBERT – Té 50 anys. És professora d'EGB. Diputada al Congrés. Li agrada passejar per Amposta, el cinema i la lectura.

3 – JOAN CASTELLANO MASDEU - Té 46 anys. És llicenciat en Geografia i Història. Entre les seves aficions hi ha treballar a l'hortet, llegir i escriure.

4 – JENNY FACERIES CANES – Té 23 anys. Ha realitzat estudis en Administració i Direcció d'Empreses. És aficionada a la natació, al futbol i a la lectura.

5 – JUDIT VENTURA GRAU - Té 46 anys. És llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia. Diplomada en infermeria. Li agraden les excursions, el senderisme i el ioga.

6 – JAVIER GIL CABALLÉ – Té 44 anys. Empresari agrari. Entre les seves preferències hi ha la lectura, l'excursionisme i viatjar.

7 – MARIA JOAN MARTÍ SERRET – Té 36 anys. És comerciant i dependenta. Ha realitzat estudis de Biologia. És membre fundadora del cor viu d'Amposta, despres el Triangle, i membre de FECOAM. Aficionada al teatre.

8– JULIA IDIARTE PANISELLO – Té 43 anys. És Llicenciada en Geografia i Història. Antropòloga. Professora de l'Escola d'Art. Li agrada el ball, la lectura i el cinema.

9 – DIONISIO CANO MAGRIÑA – Té 46 anys. És soldador. Auttònom. És amant de la música i un enamorat del Delta

10 – MATIAS MUÑOZ SÁNCHEZ – Té 36 anys. És auxiliar de Clínica. Entre les seves aficions hi ha la lectura i la televisió.

11 –. MÍRIAM GALINDO GÓMEZ – Té 43 anys. És gerent del Consell Comarcal del Montsià. Li agrada la lectura, escoltar música, seguir l'actualitat informativa, i compartir el temps lliures amb la família i els amics.



12 – IMMA ELIES GIL – Té 51 anys. És assessora comercial. Li agrada llegir i el cinema.

13 – JOAN FERRÉ VERGE – Té 53 anys. Funcionari de l'Agència Tributària. Escriure és la seva principal afició. Te diversos blogs i col.labora en diversos mitjans de comunicació.

14 – DOLORS ESPELTA FIBLA. Té 62 anys. És dependenta. Modista. Balladora de jota, és amant de la música i la cultura.


15 – MARGARITA SALES GARCIA – Té 60 anys. És comerciant. És membre de l'associació de veïns de Les Quintanes i membre de la Lliga Contra el Càncer. Aficionada al cant coral

16 - MARTÍ GAVALDÀ PONS – Té 46 anys. És assessor immobiliari i agent d'assegurances. És vicepresident de l'AMPA IES Montsià i membre de l'Associació de Venedors d'Amposta. És aficionat a l'esport.

17 -PACO GUERRERO MAJUELOS – Té 62 anys. És cambrer. Li agrada la lectura.

18- AMADEA FERRERES LÓPEZ – Té 58 anys. És dinamitzadora a Unió de Pagesos. Empresària. Entre les seves aficions hi ha caminar, córrer i anar en bicicleta.

19 – PEPA CANO GUARDIOLA – Té 64 anys. És diplomada en Infermeria. És entusiasta de les tradicions i els balls populars.

20- COPÈRNIC BETORET BELLES – Té 63 anys. És empresari de transports. Apassionat de les motos i la lectura.

21 – JOSEP Ma. MONFORT SERRA. Té 53 anys. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials. Li agrada llegir, passejar i els esports de muntanya.

SUPLENTS

22 – MANOLITA ZARAGOZA ESPELTA. Té 60 anys. Vinculada al comerç de sabates. Li encanta passejar per Amposta.

23 – JOSEP MARIA SIMÓ HUGUET – Té 64 anys. Arquitecte. Exalcalde d'Amposta. Li agrada llegir i viatjar.