dilluns, 11 d’abril del 2011

Unes 800 persones assisteixen a la festa de presentació de la candidatura del PSC d'Amposta












Antoni Espanya assenyala que l'èxit de la convocatòria estèn la percepció d'una voluntat de canvi polític a la ciutat

Unes 800 persones van passar dissabte passat per la plaça Adolf Ventas d'Amposta per assistir a la presentació de la candidatura del PSC que encapçala Antoni Espanya. El candidat socialista a l'alcaldia va mostrar la seva satisfacció per l'èxit de la convocatòria que estèn la percepció d'una voluntat molt clara de canvi polític a la ciutat. “Les sensacions són molt bones. El fet que hem estat el primer partit polític a presentar el candidat, a explicar programa, l'eslògan i ara a presentar la llista és una mostra inequívoca del mobilitzats que estem”, va subratllar Espanya, que va afegir que “el que esperem és que el dia 22 de maig siguem els primers quant a resultats electorals”.

Per al cap de llista ampostí és fonamental que durant les sis setmanes que fan falta per a les eleccions municipals, la gent que realment vol un canvi vagi estenent aquesta voluntat perquè “a partir del mes de juny hi hagi un nou govern a Amposta, amb força renovada i il·lusió després de 24 anys de governs de Convergència i Unió.”

L'acte va estar força animat, amb botifarrada i actuació musical amb el grup de rumba catalana Mico i Pico, que van fer ballar de valent el públic assistent, fins gairebé la mitjanit. Els membres de la llista van lluir una samarreta amb l'eslògan de campanya “Atreveix-te”.