dimarts, 12 d’abril del 2011

El PSC proposa una llista molt renovada per donar-ho "Tot x la Ràpita"

Josep Pitarch presenta la llista en un acte en què es va homenatjar als integrants de totes les llistes socialistes i es va fer balanç del darrer mandat

El PSC de La Ràpita ha presentat la candidatura amb que concorrerà a les properes eleccions Municipals del mes de maig. L’acte adreçat a militants i simpatitzants ha tingut moments força emotius i es va dividir en tres parts diferenciades.

En primer lloc, per part de l’executiva local i de la primera secretària, Belinda Esquerra, es va voler retre un petit homenatge a totes aquelles persones que des de les primeres eleccions municipals de la Democràcia, l’any 1979, han format part d’alguna de les candidatures del PSC rapitenc.

En segon lloc, es va presentar als assistents el balanç del darrer mandat a nivell municipal. L’alcalde, Miquel Alonso, va anar detallant les principals actuacions dutes a terme i que representen un volum d’inversió pública de prop de 58 milions d’euros. Alonso va aprofitar el seu parlament per agrair el suport que ha rebut durant els anys en que ha estat alcalde i va encoratjar tothom a continuar treballant pel nou candidat i el seu equip. Totes les actuacions s'han resumit en una revista editada pel PSC, “Fem Ràpita”, que properament es distribuirà per totes les llars del municipi.

Finalment, es va realitzar la presentació un a un dels 20 integrants de la candidatura que encapçala Josep Pitarch, així com l’eslògan de campanya, que serà “Tot x La Ràpita”. Pitarch va voler destacar de la candidatura el fet que s’uneixen noves incorporacions, a un equip que ja porta anys treballant pel municipi, tant des de l’ajuntament, com des de diverses entitats i organismes rapitencs. Pel que fa als eixos principals del programa electoral, Josep Pitarch va manifestar que “ara és quan cal impulsar polítiques des de la proximitat per respondre als nous reptes que significa estar al costat de la gent i resoldre els seus problemes quotidians”. En aquest sentit, va afirmar que es potenciaran les polítiques socials, de manera que ho notin directament cadascun dels rapitencs i rapitenques.

La candidatura del PSC de la Ràpita està integrada per:

1. Josep Pitarch López

2. Belinda Esquerra Barberà

3. Rosa Anglés Ballester

4. Conxi Vizcarro Mones

5. Jordi Vila Rius

6. Marc Brunet Piñana

7. Mª Jesús Caballé Gómez

8. Antonio Moragrega Escartín

9. Núria Ferré López

10. Josep Rovira Eiximeno

11. Marisin Brunet Reverté

12. Vicent Balagué Cartes

13. Pepita Farga Vadal

14. Xavier Estellé Masià

15. Ràpita Balagué Díaz

16. Vanessa Esquerra Barberà

17. Miquel Alonso Herrera

SUPLENTS
18. Rafael Regadera Pérez

19. Florenci Valldeperez Aguilar

20. Clara Barberà Pepiol