dilluns, 4 d’abril del 2011

Núria Ventura encapçala una candidatura per governar la Ulldecona del futur amb eficàcia

Es tracta d'una llista força renovada formada per vuit dones i vuit homes

El PSC d'Ulldecona va presentar diumenge passat, en el marc d'un acte lúdic a la plaça de l'Església, la candidatura que concorrerà a les pròximes eleccions municipals i que encapçala l'actual alcaldessa i diputada, Núria Ventura. La candidatura, formada per vuit dones i vuit homes, i renovada al 50% respecte als anteriors comicis, combina joventut i experiència, persones que estan vinculades a diferents camps professionals i de la societat falduda, alhora que incorpora persones independents. “Som persones que estimem Ulldecona i afrontem amb molta il·lusió i moltes ganes aquest nou repte, amb el compromís de donar el millor de nosaltres mateixos per aconseguir que el nostre poble tingui els millors serveis, els millors equipaments, els millors carrers, places i jardins”, va destacar durant els parlaments la candidata.

Ventura va fer referència a la feina feta els darrers anys que ha permès deixar enrere “aquell poble immòbil de finals dels anys noranta que no avançava i on no es feia res”. La candidata va argumentar-ho recordant totes les actuacions fetes els darrers anys en l'àmbit d'atenció a les persones, en transformació urbanística i de la participació, que fan que avui Ulldecona sigui un poble dinàmic, emprenedor i inconformista. “Les persones que m'acompanyen i jo mateixa ens presentem davant de tots vosaltres amb el ferm convenciment que sabrem servir Ulldecona, en el dia a dia i en projectes de llarg recorregut; en l'atenció a les persones i en la defensa d'un poble sostenible en tots els àmbits; en el foment de la cultura i el lleure, i en l'impuls de polítiques actives d'ocupació: en el lideratge d'accions dirigides a la diversificació econòmica i la sortida de la crisi, i en el suport a les famílies”, va relacionar la candidata tot apel·lant al suport de la ciutadania. “Som persones inquietes, treballadores i lluitadores, que estimem Ulldecona, i ens agradaria que ens acompanyeu en aquest apassionant viatge per construir un poble millor”, va cloure.
 
CANDIDATURA PSC ULLDECONA
 
1 - NÚRIA VENTURA BRUSCA - Alcaldessa d'Ulldecona i Diputada al Parlament de Catalunya. Presidenta de la Fundació Ulldecona i vicepresidenta de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, organisme del qual en va ser la presidenta durant tot l'any 2010. Va nàixer el 2 d'octubre del 1974, forma part també de l'executiva nacional del PSC i fora del món polític és periodista de professió i va ser vicepresidenta de l’Associació de Comunicadors de la Regió de l'Ebre, voluntària i coordinadora local de Creu Roja Joventut i una de les fundadores de la coordinadora a les Terres de l’Ebre de l’Associació Catalana d’Amics del Poble Saharaui.

2 - EDUARD MARÍN CASTELL – Nascut a Ulldecona el 1983, és llicenciat en ciències de l'activitat física i de l'esport, diplomat en magisteri d'educació física i màster en esports d'equip d'alt rendiment. Actualment està cursant un post-grau de farmacologia, nutrició i suplements esportius. Ha format i forma part de nombroses entitats socials i culturals del nostre poble com la Banda de Música d'Ulldecona, Grallers, el Centre Cultural i el Patronat de La Passió.

3 – VICTOR VIDAL SORLÍ - Nascut a Ulldecona el 19 de març de 1982, és diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Rovira i Virgili, Llicenciat en Investigació i Tècniques de Mercat (marketing) i Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona. Màster en Formació del Professorat en Administració d’Empreses per la Universitat Rovira i Virgili, Màster en Fiscalitat per la Universitat Oberta de Catalunya. Independent.

4 - NEUS BORRÀS GUÀRDIA. És membre del grup de dones, entitat de la qual en va ser la presidenta fins l'any passat i va ser fundadora i portaveu de la Plataforma en defensa del transport sanitari a Ulldecona. Té 53 anys i des del 2003 és regidora de Benestar i Educació de l’Ajuntament d’Ulldecona. Forma part del patronat de la Fundació Ulldecona.

5 – LLUC FERNÁNDEZ TOMÁS - Té 27 anys i actualment està treballant en una empresa de serralleria d’alumini, especialitzada en tancaments i potecció solar. Ha estat vuit anys vicepresident del Centre Cultural Recreatiu i avui dia forma part de la seva junta directiva sent el responsable de costums i tradicions.

6 - DEMETRIO QUEROL PASALAMAR - Nascut el 13 de desembre de 1952. És enginyer tècnic en química industrial. Treballador del ram de la indústria del poliéster aplicada al sector del botó i regidor d'Hisenda de l'Ajuntament d'Ulldecona des del 2007.

7 - PILI BIOSCA VALLS - Nascuda als Valentins el 17 de març de 1976, està casada i té dos fills. Forma part de l'Associació de Pares i Mares de l'escola Ramón y Cajal d'Ulldecona i és membre també de la comissió de seguiment del menjador del mateix centre. Ha treballat al camp, al sector del moble, de l'hosteleria i actualment al sector neteja. Independent.
8 - ENRIQUE EDO CASTELL – Nascut al barri Castell al 1959, és fuster de professió, treballa com a autònom. Membre de la Societat de Caçadors, va ser alcalde del Barri Castell des del 1995 fins el 2007, des de llavors fins avui és regidor de cultura i festes i regidor de Barris de l’Ajuntament d’Ulldecona.

9 – NEUS GASCÓ HOMS - Va nàixer fa 34 anys, treballa des de fa 9 anys en el camp de l’ensenyament i actualmente forma part de la Unitat de Suport a l’Educació especial. Ha estat membre de la coral Els Rossinyols del Montsià, de l'Orfeó Ulldeconenc i toca l’acordió amb el grup d'Havaneres Mediterrània. És membre de l'executiva local del PSC.

10 – ADELA LEAHU TELECHI - Té 33 anys i viu a Ulldecona des del 2000. Va estudiar electrònica de comunicacions i actualment treballa a la seva pròpia empresa dedicada a les energies renovables.

11 – MARC POY FERRER – Té 36 anys i és enginyer industrial, especialitat termomecànic per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Terrasa, màster en fuidotècnica pel Departament de Mecànica de Fluids de la UPC i màster en sostenibilitat de la càtedra UNESCO de la pròpia UPC en desenvolupament sostenible, desequilibris i canvi global. Està cursant el doctorat i ha format la seva pròpia cooperativa, Cresol. Ha treballat com a formador especialitzat en medi ambient i energies renovables, entre altres, per al Departament d'Educació de la Generalitat i per a la UGT.

12 – NASSIRA EL HADRI EL YOUSFI - Va nàixer fa 20 anys a Beni Ahmed (nord del Marroc). Està cursant la carrera de Relacions Laborals i Ocupació a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Amb el seu treball de recerca com a alumna de l’Institut Manuel Sales i Ferré ha aconseguit el premi de joves investigadors del Ministeri d'Igualtat i el premi CIRIT de la Generalitat de Catalunya per fomentar l’esperit científic del joven, entre altres. Col.labora amb el programa Viure i Conviure de l'Obra social de Caixa Catalunya i amb l'ONG Atzavara Arrels de Tortosa.

13 – JOSEP BELTRAN FERRÉ - Nascut el 1983, està cursant magisteri en especialitat de música a la Universitat Jaume I de Castelló, després d'haver acabat un cicle formatiu de grau superior d'animació d'activitats físiques i esportives. És entrenador de básquet i socorrista. Independent.

14 – PURI SERRANO TORRES – Nascuda a Ulldecona el 30 de setembre de 1963. És auxiliar d'infermeria en l'especialitat de geriatria, està formada com a auxiliar d'ajuda a domicili i també com a animadora sociocultural per a la gent gran i persones dependents. Ha estat membre de la junta del Club de Futbol d'Ulldecona. Independent.

15 - MANOLO FANDOS - Veí de Sant Joan del Pas, barri del qual va ser-ne l'alcalde des del 2003 fins al 2007 i on ha col.laborat sempre amb l'organització de les festes entre altres activitats. Té 49 anys i treballa en el ram de la pedra.

16 - LURDES GASCÓ SABATÉ – Nascuda a Bel (Castelló), té 72 anys. Al llarg de la seua vida Lurdes ha estat vinculada al Centre Cultural i Recreatiu, al Centre Excursionista, a l'Associació de Mestresses de Casa, a l'Esplai d'Ulldecona i a Associació de Jubilats i Pensionistes d'Ulldecona i Barris, entre altres entitats. Ha format part de la Junta del Sagrat Cor de Jesús i actualment col.labora en projectes de Mans Unides i en la colla sardanista de la Penya Barcelonista d’Ulldecona.

EL VÍDEO DE LA PRESENTACIÓ