dijous, 25 d’octubre del 2012

Compromesos amb les persones i el territori


El PSC va presentar ahir a Amposta la candidatura amb vista a les eleccions al Parlament del pròxim 25 de novembre acompanyats del primer secretari i candidat a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro. "Plantarem cara a la dreta més conservadora que ha deixat milers de ciutadans en risc d'exclusió social", ha assenyalat la cap de llista dels socialistes ebrencs i primera secretària, Núria Ventura. Els socialistes es presenten a les eleccions amb una candidatura compromesa amb el territori i que coneix bé la realitat ebrenca.

ELS CANDIDATS DE L'EBRE

NÚRIA VENTURA BRUSCA
És Diputada al Parlament de Catalunya des del 2006 i primera secretària del PSC de les Terres de l'Ebre des del febrer del 2012. Forma part del Patronat de la Fundació Ulldecona, d’atenció a la infància i a les persones amb malalties neurodegeneratives, entitat de la que en va ser presidenta quatre anys. Anteriorment ha estat Alcaldessa d'Ulldecona, presidenta de la Mancomunitat de la Taula del Sénia i membre fundadora de l’Associació d’Art Rupestre de l’Arc Mediterrani, d’àmbit estatal. És periodista de professió i ha treballat a Ràdio i Televisió Ulldecona i a Ona Catalana. Ha col.laborat amb el Diari de Tarragona, RAC 1,Vinaròs News i La Veu de l´Ebre. Va ser vicepresidenta de l´Associació de Comunicadors de la Regió de l´Ebre (ACRE), coordinadora local de Creu Roja Joventut i coordinadora a les Terres de l´Ebre de l'Associació Catalana d´Amics del Poble Saharaui. Va néixer a Ulldecona el 1974 i és mare de dos xiquets bessons.

JOSE MANUEL DOMÍNGUEZ LOZANO
  
Primer secretari de l'Agrupació local del PSC de Móra d'Ebre i secretari de Salut de la federació del PSC de l'Ebre. Regidor a l'ajuntament de Móra d'Ebre. Secretari d'Organització de la Federació de Serveis Públics d'UGT de Terres de l'Ebre. Diplomat en Relacions Laborals, Tècnic en Diagnòstic per la Imatge, Tècnic en Gestió de Sistemes Informàtics i Auxiliar d'Infermeria. Treballa a l'Hospital Comarcal Móra d'Ebre. Nascut el 1967, viu a Móra d'Ebre.
DOLORS BEL GUERRERO
Secretària executiva del PSC de l'Ebre i vocal de l'executiva del PSC de Tortosa. Regidora a l'ajuntament de Tortosa. És llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació en l’especialitat de pedagogia terapèutica - educació especial per la Universitat Rovira i Virgili. Treballa d'administrativa a Comissions Obreres. Ha estat membre de la junta de l'Associació de Veïns de del Raval de Sant Llàtzer. Nascuda el 1970. Viu a Tortosa, al Raval de Sant Llàtzer.
GERARD GRACIÀ ESPINÓS 
Portaveu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Paüls. És secretari executiu del PSC de l'Ebre. És advocat. Nascut  el 1985, viu a Paüls.
JOSEP MARIA LLEIXÀ LLEIXÀ
És alcalde de Mas de Barberans. És Diplomat en professorat d'EGB per la Universitat de Barcelona. És funcionari de carrera a l'Agència Estatal d'Administració Tributària (AEAT) dintre del cos d'Agens de la Hisenda Púbica-Agents de Recaptació.  És membre des de la seva refundació de l'Agrupació Musical de Mas de Barberans, on ha estat músic en actiu durant més de 10 anys, i membre fundador de l'Associació Cultural Lo Llisco (actualment Centre d'Estudis Lo Llisco). Ha estat  membre del consell de redacció de la revista Favarum. Va nàixer el-1967.

JOAN CASTOR GONELL AGRAMUNT

Alcalde de Sant Jaume d'Enveja. Portaveu del PSC al Consell Comarcal del Montsià d'on va ser president del 2009 al 2011. És representant de la Federació de Municipis a la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre. Té estudis en dret. És soci de diferents entitats i associacions de Sant Jaume d'Enveja. Va nàixer el 1968, viu a Sant Jaume d'Enveja, està casat i té dos fills.
ANTONI ESPANYA FOCADELL
Primer secretari del PSC d'Amposta. És portaveu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament d'Amposta. Ha estat director dels Serveis Territorials del departament d'Agricultura de la Generalitat a les Terres de l'Ebre (2004-2011). Afiliat a la UGT i soci de diverses entitats culturals, esportives i cíviques de la seua ciutat. Practica el running amb regularitat i és donant de sang. És un activista de les xarxes socials. És biòleg de formació i té estudis d'enginyeria tècnica agrícola. En l'actualitat treballa com tècnic de Medi Natural de la Generalitat de Catalunya. Va nàixer el 1965 a Amposta, està casat i té dos fills.



CANDIDATURA DEL PSC PER TARRAGONA
Xavier Sabaté
Núria Segú
Núria Ventura
Elena Salinas
José Domínguez
Mario Burzuri
Aranzazu Longares
Alfons Garcia
Ramon Farré
Dolors Bel
Jesús Torralba
Gerard Gracià
Arturo Miró
Sònia Garcia
Olga González
Diana Salvadó
Josep Maria Lleixà
Josep Fèlix Ballesteros
Joan Castor Gonell
Antoni Espanya