dijous, 18 d’octubre del 2012

El PSC torna a reclamar 10 milions d'euros per a la segona fase del Pla d'Industrialització de les Terres de l'Ebre

Els socialistes recullen el compromís de la reunió a Roquetes i entren una esmena als pressupostos per destinar 80.000 euros per a l'Observatori de l'Ebre
El PSC ha entrat un seguit d'esmenes de millora als pressupostos de l'Estat per a les Terres de l'Ebre, en el seu tràmit al Congrés, de les quals en destaquen els 10 milions d'euros per a la segona fase del Pla d'Industrialització. “La reactivació econòmica del nostre territori és clau per garantir el nostre futur, sobretot arran de les preocupants xifres d'atur que patim, que s'ha incrementat lamentablement durant els darrers anys al nostre territori”, ha ressaltat el senador Joan Sabaté. En la mateixa línia, i atenent a la seva importància en el desenvolupament de l'economia rural, sobretot al voltant del sector turístic, també s'ha incorporat una esmena d'1 milió d'euros per a la Mancomunitat de la Taula del Sénia.

Els socialistes també han recollit el compromís que es va derivar de la reunió mantinguda a l'Ajuntament de Roquetes i reclamen que es destini una partida d'almenys 80.000 euros a l'Observatori de l'Ebre, “necessari perquè aquest important ens de recerca i coneixement pugui continuar amb la tasca desenvolupada, ja que parar ara la seva activitat científica seria nefast”, ha advertit Sabaté.

Finalment, també s'ha incorporat una esmena per dotar amb 350.000 euros el projecte del canal de connexió de la badia dels Alfacs amb el Delta de l'Ebre i regeneració d'aigües, i per al dragatge de la badia del Fangar, molt important per a l'aqüicultura. 

Més informació.
El PSC critica uns pressupostos que ofeguen l'economia i i representen una nova agressió per a les Terres de l'Ebre