dilluns, 1 d’octubre del 2012

Núria Ventura: “Tenim alternativa a un govern retallador de drets que ha asfixiat la ciutadania del nostre país”

La primera secretària apel·la a treballar per un projecte ambiciós per a les Terres de l'Ebre que no es resigna davant “els que ens volen de tercera divisó”

El consell de federació del PSC de l'Ebre celebrat divendres, i que havia estat convocat en caràcter ordinari, ha esdevingut el punt de partida de la precampanya dels socialistes ebrencs davant la convocatòria d'eleccions al Parlament per al proper 25 de novembre. El consell es va celebrar a Roquetes, a la Biblioteca Mercè Lleixà, i va comptar amb la presència del portaveu del grup parlamentari Socialista, Xavier Sabaté.

Així, els socialistes emprenen aquests comicis com a principal alternativa “a un govern retallador de drets que ha asfixiat la ciutadania del nostre país” i amb un missatge clar de recuperació d'un projecte ambiciós per a les Terres de l'Ebre.

La primera secretària del PSC de l'Ebre, Núria Ventura, va ser molt contundent demostrant el fracàs absolut de CiU i del govern d'Artur Mas en les seves tres principals promeses electorals. “L'avançament electoral demostra aquest fracàs en tres aspectes clau com eren garantir les polítiques socials, ja que l'únic que han fet ha estat desmantellar els serveis públics i retallar i retallar; la reactivació econòmica, en què l'anomenat govern dels millors va prometre reduir l'atur a la meitat i el que han fet ha estat multiplicar-lo, deixant una taxa d'atur de més del 50% de la població juvenil, una xacra social que no podem acceptar, i el pacte fiscal, un fracàs absolut fruit de la irresponsabilitat de Mas i Rajoy”.

La dirigent socialista va subratllar especialment que les Terres de l'Ebre s'hi juguen molt en aquests comicis després de la involució que s'ha produït durant el govern de CiU “relegant-nos a jugar a la tercera divisió”. “Volem un territori ambiciós que no es resigna a que quan diem que necessitem un nou hospital, ens contestin que ara no toca i que no hi ha diners, que no es conforma amb les engrunes.”