dissabte, 27 d’octubre del 2012

Joan Ignasi Elena: "Entre els que no volen canviar res i els que manipulen sentiments proposem una nova relació amb Espanya i el dret del ciutadans a decidir"

El PSC de l'Ebre ha organitzat aquest matí a Xerta una Jornada Federalista amb una xerrada a càrrec de Joan Ignasi Elena, secretari d'Innovació política i Aliança Catalana de Progrés del PSC i número 4 de la llista per Barcelona

Elena ha destacat que globalment trenta anys d'autogovern han estat positius, però ara el que cal és una nova relació entre Catalunya i Espanya que passa per un canvi en la Constitució que fixi aquesta relació.  "Entre els que no volen canviar res i els que manipulen sentiments, proposem una nova relació amb Espanya i un dret dels ciutadans a decidir", ha assenyalat el dirigent socialista. 

El futur, "sigui quin sigui el final del procés", passa per l'acord, el pacte i l'entesa. Elena, però, ha recordat: "El repte és apassionant des del punt de vista nacional, del dret a decidir, però també, i aquí és on hi trobem la diferència, del dret a decidir sobre la salut i l'educació, de defensa de l'estat del benestar des d'aquesta idea tan nova i tan vella que és el socialisme".

La candidatura socialista, encapçalada per la cap de llista ebrenca, Núria Ventura, també ha visitat aquest matí la Fira del Rovelló a Alfara de Carles, acompanyats de l'alcalde, Josep Mas, per tal de donar suport a la promoció econòmica que fan els nostres municipis. 

A la tarda han visitat la Fira de Móra la Nova amb l'alcaldessa de Santa Coloma i número 3 de la llista per Barcelona, Núria Parlon. Al matí, els socialistes també han muntat una parada a la plaça Barcelona de Tortosa.