dimecres, 3 d’octubre del 2012

Els socialistes d'Ulldecona denuncien l'estat d'abandonament en què es troba el poble

La portaveu del grup municipal, Núria Ventura, insta al govern a implementar un pla de xoc al respecte

El grup municipal del PSC d'Ulldecona ha demanat al govern municipal que intensifiqui els treballas de neteja de la via pública "perquè el poble està brut i abandonat" i ha instat a implementar un pla de xoc al respecte. Segons ha explicat la portaveu del grup, Núria Ventura, "hi ha carrers pels que no es pot ni passar pels excrements dels gossos, les llaunes, plàstics, herbes i, fins i tot, roba i sabates".

Ventura ha explicat que “molts veïns i veïnes ens fan arribar cada dia queixes al respecte i la veritat és que fa vergonya veure l'estat en què es troba el poble”. Un dels exemples més gràfics d'aquesta situació és l'estat en què es troba la plaça de bous, on dos mesos després de les festes encara no s'ha recollit la brossa acumulada, oferint una imatge lamentable.

A banda d'aquest fet, hi ha grues que fa més de dos anys que estan fora de servei, solars bruts, casetes de venda de pisos que no es fan servir però que obstaculitzen la visió en algun encreuament, pals de la llum o de telèfon al mig de carrers .... i això fa que la imatge d'Ulldecona no sigui la més agradable ni la que tots desitgem”, ha denunciat.

El grup municipal va traslladar al govern aquestes queixes i la proposta de millora en el darrer ple municipal.