dissabte, 27 d’octubre del 2012

Núria Parlon: "Un millor finançament i una política fiscal progressiva ens permetran finançar una educació i sanitat de qualitat"

Ha visitat aquesta tarda la Fira de Móra la Nova acompanyada del PSC de l'Ebre i la candidatura ebrenca encapçalada per Núria Ventura

L'alcaldessa de Santa Coloma i número 3 de la candidatura per Barcelona, Núria Parlon, ha visitat aquesta tarda la Fira Multisectorial de Móra la Nova. Ho ha fet acompanyada de la candidatura ebrenca, encapçalada per la cap de llista, Núria Ventura. "He volgut estar amb els companys de l'Ebre per donar-los suport i perquè estem treballant amb moltes ganes, il·lusió i energia, explicant les nostres propostes perquè Catalunya torni a ser socialista".

En aquest sentit, ha explicat que avui s'ha presentat l'eix social del programa electoral que es durà a aprovació demà en el Consell Nacional que dóna respostes serioses a les polítiques socials amb propostes que es puguin finançar. "Aquestes passen per fer viable el mateniment del sistema de benestar també com un espai per generar oportunitats en clau d'ocupació", ha explicat i ha afegit: "Estre les mesures que hem de dur a terme per garantir una educació i una sanitat de qualitat està millorar el finançament a través del nostre model d'Estat que passa per la construcció d'una Catalunya forta dins d'un estat federal, i en aquesta direcció, la sostenibilitat econòmica, amb una política fiscal diferent a la que ha dut a terme CiU ".

La dirigent socialista ha recordat que durant aquests dos anys el govern de CiU, fruit d'aquesta política fiscal que, entre altres, ha eliminat l'impost de successions, ha perdut  l'oportunitat de guanyar 300 milions d'euros per poder finaçar part d'aquestes polítiques socials que "s'han retallat  i que han fet que als nostres pobles la gent visqui amb desigualtats cada cop més marcades, desigualtats que estan afectant a les escoles, als infants i a aquelles famílies que passen majors dificultats". 

Per contra, ha recalcat,  "el nostre programa electoral el que vol és fer de l'educació un actiu per garantir la igualtat d'oportunitats i disposar d'una sanitat de qualitat en què hem avançat moltíssim en receca i innovació, també des d'una aposta clara per reactivar l'economia. Per això, ha destacat que els socialistes aposten per una política fiscal que sigui progressiva i no regressiva com la que ha fet CiU  durant aquests dos anys de legislatura que "ha estat un fracàs"


Núria Parlon-Polítiques socials: “Volem donar respostes serioses, i per aquest motiu fem propostes que es puguin finançar