dimecres, 23 d’abril del 2014

El PSC proposa que el camp de futbol municipal d’Amposta porti el nom de Joaquin Fibla

Els socialistes també porten al ple de dilluns una moció de suport a les activitats que es duen a terme en les ramaderies de bous braus de les Terres de l’Ebre
Joaquin Fibla, el segon per la dreta, durant la seva participació al debat sobre la Guerra Civil
El grup municipal del PSC a l’Ajuntament d’Amposta proposarà al ple de dilluns que el camp de futbol municipal d’Amposta porti el nom de Joaquin Fibla Maigi, que va morir el passat 30 de gener als 91 anys i que va dedicar tota la seva vida professional a la conservació i millora de les instal·lacions del camp de futbol en qualitat de treballador. “Creiem que és de justícia reconèixer els més de seixanta anys d’intensa i fructífera dedicació del senyor Fibla al futbol de la ciutat d’Amposta”, ha assenyalat el portaveu del grup, Antoni Espanya que ha recordat que la seva feina va ser vocacional i va saber compaginar “aquesta activitat amb la tasca d’entrenador de molts equips del futbol base, amb un compromís ferm per la formació personal i esportiva dels joves”. Els socialistes també han destacat la seva trajectòria personal i concretament la seva participació com a voluntari a la Guerra Civil en defensa del govern de la República. Així també han recordat que Fibla va tenir l’oportunitat de participar a finals del 2013 en una taula rodona al Museu de les Terres de l’Ebre sobre els fets ocorreguts a Amposta durant la guerra explicant les seves vivències.
D’altra banda, els socialistes també porten al ple de dilluns una moció de suport a les activitats que es duen a terme en les ramaderies de bous braus de les Terres de l’Ebre. En aquest sentit, insten a donar suport a la iniciativa d’algunes ramaderies de “diversificar la seva font d’ingressos i obrir les seves portes al públic perquè es pugui veure l’activitat que es duu a terme” i demanen “que s’aturin tots els expedients sancionadors en curs i no se n’obrin de nous”. Espanya ha recordat que es tracta d’una activitat centenària que cal preservar a la vegada que incideix positivament en l’economia dels municipis on es realitza.