dissabte, 5 d’abril de 2014

Francesc Miró, escollit candidat del PSC a l’alcaldia d’Amposta

Des de l’experiència i bona gestió municipal, referma el seu compromís d’estar al costat de la gent i impulsar el lideratge d'Amposta a les Terres de l'Ebre
Francesc Miró serà el candidat del PSC a Amposta amb vista a les eleccions municipals de 2015. Així ho va aprovar ahir a la nit l’assemblea local de l’agrupació socialista. Miró és alcalde de Godall des del 1999 i diputat provincial des del 2007. Va ser regidor a l’Ajuntament d’Amposta. És primer secretari del PSC del Montsià i membre del Consell Nacional de la Federació de Municipis de Catalunya. Nascut al 1960, és pare de dos fills.
El ja alcaldable socialista ha anunciat que “afronto aquest repte amb molta il·lusió i ganes de treballar amb el convenciment que aportaré la meva experiència i dedicació a l’àmbit municipal per liderar l’alternativa serena que necessita Amposta després de gairebé 28 anys de govern de CiU”, ha subratllat. I és que la candidatura de Miró ve sobretot avalada per la bona gestió. Miró ha estat un dels principals defensors a les Terres de l’Ebre del municipalisme i de l’autonomia local.
Sobretot, ahir, va refermar el seu compromís amb els ampostins i ampostines: “El meu principal objectiu és estar al servei de les persones, especialment en un moment de dificultat com l’actual, i fer que Amposta recuperi el lideratge que malauradament ha perdut els darrers anys”.