divendres, 25 d’abril del 2014

Francesc Miró: “Representem el canvi serè, responsable i seriós que necessita Amposta”

Entrevista al candidat del PSC a l'alcaldia d'Amposta publicada a la revista de l'agrupació local Quatre Cantons
“Tinc 53 anys i una àmplia experiència en l’àmbit
municipal. No entenc la política si no és estar al costat de la gent les 24 hores del dia, els set dies de la setmana. Les prioritats a Amposta són fomentar
polítiques econòmiques per generar treball, estar al
servei de les persones i recuperar el nostre lideratge a les Terres de l’Ebre”
.
Francesc Miró


Francesc Miró és el candidat del PSC a Amposta a les eleccions municipals de 2015 després que així ho aprovés l’assemblea local de l’agrupació socialista el 4 d’abril passat. Miró és alcalde de Godall des del 1999 i diputat provincial des del 2007. Va ser regidor a l’Ajuntament d’Amposta i ha regentat durant molts anys un establiment a la ciutat. És primer secretari del PSC del Montsià i membre del Consell Nacional de la Federació de Municipis de Catalunya. Nascut al 1960, és pare de dos fills.
Quatre Cantons: La teva àmplia experiència en l’àmbit municipal i la defensa del món local és un dels aspectes que més s’han destacat des que vas ser escollit candidat a l’alcaldia d’Amposta.
Francesc Miró: La política local és fonamental perquè és des dels ajuntaments des d’on més podem fer per ajudar els nostres veïns i veïnes, una proximitat que permet destinar els recursos allà on són més necessaris. Per això cal aconseguir que no prosperi la reforma de l’administració local del govern del PP que deixarà als ajuntaments sense competències, una prestació de serveis que és fonamental sobretot en una situació de crisi com l’actual.
QC: Durant aquests darrers dies has insistit molt en la necessitat d’un canvi serè
FM: Apostem per un canvi que ha de ser serè, responsable i seriós. I aquest canvi passa per estar al costat de les persones, al seu servei. Amposta té prou recursos per ajudar a les persones en situacions tan problemàtiques que estem patint com són l’atur,l’exclusió social, la pobresa energètica, els desnonaments...
QC: Quines són les principals prioritats per construir aquesta alternativa?
FM: Les prioritats són sobretot generar les polítiques econòmiques necessàries que creïn ocupació, pensant en la ciutadania en general, però especialment en els nostres joves que, tot i ser la generació més ben preparada, han de marxar fora per guanyar-se la vida. Volem que no hi hagi cap ciutadà sense la seva oportunitat i en això esmerçarem tots els esforços. I també és fonamental que Amposta recuperi el lideratge que malauradament ha perdut per activar el conjunt de les Terres de l’Ebre.
QC: Com afrontes aquest repte?
FM: És un compromís amb els ampostins i ampostinesque afronto amb molta il·lusió i ganes de treballar, amb el convenciment que aportaré la meva experiència a l’àmbit municipal per liderar l’alternativa serena que necessita Amposta després de gairebé 28 anys de govern de CiU. Per això és necessari treballar en equip, per engrescar a la ciutadania i fer possible el canvi, en què tots i cadascun som necessaris, en què la principal premissa és perseverar en donar resposta a les inquietuds de la gent. El nostre és un compromís amb les persones, perquè tinguin un present digne i un futur millor.