dilluns, 21 de setembre del 2009

Els socialistes de l'Ebre fan pinya en un acte nombrós a Paüls



Unes 300 persones participen en la trobada comarcal del PSC en què es van remarcar com a prioritats l'acció de govern i les mesures per fer front a la crisi


Unes 300 persones es van reunir dissabte passat a Paüls en una trobada de militants del PSC del Baix Ebre que va comptar amb la presència de la subdelegada del govern, Teresa Pallarés, el senador i president del PSC a l'Ebre, Joan Sabaté, el primer secretari del PSC, Antoni Sabaté, la diputada al Congrés, Lluïsa Lizárraga, les diputades al Parlament Núria Ventura i Dolors López, els diputats provincials Frances Miró i Maria Beltran, entre altres alcaldes i càrrecs institucionals del partit.

Enmig d'un ambient força relaxat i festiu,en un marc d'extraordinària bellesa com és l'ermita de Sant Roc, els socialistes ebrencs van fer pinya al voltant de les principals prioritats en què basen el seu projecte: l'acció de govern i les mesures per fer front a la crisi. La subdelegada del govern va remarcar, sobretot, l'esforç que el govern central està fent de cara als municipis, amb la posada en marxa, entre altres, de les obres del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL), una mesura que va avançar que continuarà l'any vinent amb un segon fons, que permet als pobles i ciutats disposar d'una aportació de l'Estat al cent per cent per a l'execució d'obra pública i que a la vegada representa la creació de nous llocs de treball. Pallarès també va recordar els 900 milions d'euros que l'Estat ha destinat a la província de Tarragona.

I és que, com es va anar dient en el transcurs dels discursos, mai hi havia hagut un nivell d'inversió tant elevat a les Terres de l'Ebre per part de les administracions de l'Estat i de la Generalitat de Catalunya, totes dues governades pel PSC. Els socialistes ebrencs van deixar constància una vegada més que són un partit que escolta la gent, que prioritza el seu benestar i que es manté fidel al seu principal objectiu de lluitar pels més febles i garantir la igualtat de tots i totes. Perquè per al PSC, com es va dir, per damunt de tot hi ha les persones. La crisi també va ser present en l'acte, però els socialistes es van mostrar confiats en què estem ben posicionats per quan aquesta remeti, perquè s'ha treballat molt perquè així sigui. En aquest sentit, van ser molt crítics amb la posició de determinats partits que només s'han limitat a criticar sense aportar alternatives per fer-hi front.

L'acte de Paüls va servir també per tancar files al voltant del grup municipal del PSC en aquest municipi del qual es va valorar la bona feina que està fent des de l'oposició. La massiva presència de militants i simpatitzants socialistes del poble a l'acte va corroborar que estan il·lusionats en el projecte que els ha de dur a recuperar aquesta alcaldia, tradicionalment socialista, a les eleccions del 2011.