dimarts, 28 de juny del 2011

El govern municipal d'Ulldecona (CIU-PP-UGI) s'incrementa en 30.000 euros/any els salaris fixes respecte a l'anterior mandat




 

Amb els vots en contra del PSC, el govern municipal d'Ulldecona (CiU, PP i UGI) ha aprovat els drets econòmics dels electes locals, amb un increment de 30.000 euros fixes a l'any respecte el final de l'anterior mandat. Les percepcions per dedicacions exclusives passen de 2.000 a 1.750 euros, “un intent per maquillar la pujada de sous general”, segons la portaveu socialista a l'Ajuntament d'Ulldecona, Núria Ventura, ja que les dedicacions parcials dels membres de govern augmenten de 1.000 a 1.500 euros mensuals i es passa d'1 a 4 regidor en aquestes retribucions.

 Segons Ventura “no és ni correcte ni oportú tampoc que es fixen dedicacions parcials o mitjes jornades, menys de 4 hores diàries de treball i amb la possibilitat que els regidors treballin a altres llocs, amb salaris de 1.500 euros mensuals, és una exageració que Ulldecona no es pot permetre”.

 El cost dels salaris fixes dels membres del govern municipal passa a ser de 9.500 euros mensuals, 114.000 euros a l'any. Segons la portaveu socialista “amb aquest acord, i al primer ple del mandat, el govern incompleix ja un dels seus compromisos electorals, baixar els sous dels polítics, a banda de deixar al descobert un dels principals interessos del propi pacte de govern, que no és altre que permetre que 6 dels 7 regidors cobrin un sou fixe cada mes”. Una situació que la portaveu socialista qualifica de “totalment desmesurada i més tenint en compte la situació econòmica que vivim”.




Ulldecona, 28 de juny de 2011