dilluns, 8 de juny del 2015

Josep Pitarch, alcaldable del PSC a La Ràpita, renuncia a l’acta de regidor

L'actual portaveu socialista deixa la política municipal activa però hi continuarà implicat des de l'agrupació local i la federació de l'Ebre per millorar la qualitat de vida del municipi i del territori

L’alcaldable del PSC a La Ràpita, Josep Pitarch, ha fet pública la seua renúncia a l’acta de regidor que va obtenir després de les passades eleccions municipals del 24 de maig. El candidat socialista ha manifestat que la seua voluntat és deixar la política municipal activa, després de 12 anys, per diferents motius. “Assumeixo tota la responsabilitat de la pèrdua important de vots que hem tingut en aquests comicis. Els resultats que es van produïr a La Ràpita no han estat bons  i no hem pogut trencar la tendència a la baixa dels darrers anys”. El PSC tindrà en aquest mandat dues regidores, Rosa Anglès i Conxi Vizcarro, "regidores que aportaran el seu treball i experiència demostrada en etapes anteriors per tal de millorar el nostre poble"
Pitarch també ha admès que "després de 12 anys de servei públic al qual m’he dedicat amb cos i ànima de la millor manera que he sabut, pateixes també un degast que potser no et dóna la mateixa empenta i és lògic deixar pas a companys i companyes que podran fer-ho amb moltes més ganes i il·lusió”.