dilluns, 25 de novembre del 2013

1989

Han passat molts anys des de l’any 1989, però vet aquí que el nostre delegat del Govern, Xavier Pallarés, anuncià a tots el mitjans que la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI disposa dels permisos preceptius per poder prestar el servei de rehabilitació i logopèdia ambulatòria i domiciliària a la Terra Alta des de l’any 1989.
La gent pensa: “Doncs veus, aquesta gent de la Fundació fa molt temps que tenen tots el permisos!!, fins i tot abans d’existir com a empresa, i fins i tot abans que el Centre que ells aporten al concurs, que és el que ha de disposar dels permisos, es construís, ho varen fer l’any 2002.
El nostre delegat del Govern va dir l’any 1989, com hagués pogut dir l’any 100 abans de Crist, i es va quedar igual de content i satisfet. “Bola va!!!”, i és que està tan acostumat a dir mentides que li és igual una més o una menys..., “total, són tontos i no s’enteraran”. Però han de convenir amb mi, els que llegeixen aquest article, en que aquesta és molt i molt grossa, i ens n'hem d’adonar a la força.
Avui hi ha 1989 raons perquè el delegat de la mentida dimiteixi per trolero, i és que no és que no tinguin els de la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI els permisos des de l’any 1989, sinó que ara, l’any 2013, tampoc els tenen, i el senyor delegat del Govern ho sap.
Per què tanta mentida? Em pregunto, i només amb l’objectiu d’afavorir a la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI. Què hi ha darrera de tot això senyor Pallarès?... Li agrairíem que per una sola vegada digui la veritat i ens ho expliqui..., això ens dóna 1989 raons per creure que hi ha CORRUPCIÓ.