divendres, 29 de novembre del 2013

L'Ajuntament de Batea acorda el cessament definitiu del servei de rehabilitació de la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI

Comunicat de l'Ajuntament de Batea
L’Ajuntament de Batea informa de la Resolució d’Alcaldia núm. 373/13 en virtut de la qual s’ha resolt:
- Acordar el CESSAMENT DEFINITIU de l’activitat de rehabilitació logopèdia a pacients externs no usuaris dels serveis de centre sociosanitari assistit de dia i centre de dia, desenvolupada per la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI a l’edifici de la travessera de Tarragona, s/núm. de Batea, per l’exercici sense l’oportú instrument d’intervenció administrativa, tot reiterant a la Fundació Terra Alta Segle XXI que, d’acord amb les habilitacions municipals de què disposa, l’exercici de l’activitat de rehabilitació i logopèdia només es pot adreçar a pacients usuaris de les activitats autoritzades de centre sociosanitari assistit de dia i centre de dia.
- Requerir a la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI que, tot esmenant els incompliments advertits, ajusti la seva activitat a les condicions establertes en les habilitacions municipals de que disposa.
- Ordenar l’expedient sancionador corresponent.
El Govern Municipal vol deixar ben clar que aquesta resolució s’ha fet d’acord al més estricte compliment de la legalitat i exigeix la fi de les mentides, difamacions, pressions i amenaces que han tingut lloc els darrers dies.
S’informa també de la convocatòria per al proper dimarts dia 3 de desembre d’un ple extraordinari per debatre de tot el referent a aquest assumpte.
El Govern Municipal reclama, una vegada més, al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que de forma urgent, prengui les mesures necessàries per restablir el servei, atenent a que d’aquests depenen molts malalts de Batea i de la Terra Alta que la necessiten.
L’ALCALDE
Joaquim Paladella Curto
Batea, 29 de novembre de 2013