dilluns, 25 de novembre del 2013

"Els i les socialistes no permetrem que sota l’excusa de la crisi s’abandoni les víctimes més vulnerables"

Bibiana Porres reclama més recursos per fer front a la violència de gènere, especialment entre els joves

La secretària d'Igualtat del socialistes de l'Ebre, Bibiana Porres, ha demanat avui als governs de l'Estat i de la Generalitat que destinin més recursos a la lluita contra la violència de gènere, especialment entre els joves.  "Un any més, el 25 de novembre tots i totes recordem les víctimes de violència de gènere conscients que cal fer molt més per eradicar aquesta xacra social", ha subratllat. Durant el primer semestre de l'any hi ha hagut més d'un centenar de denúncies a les Terres de l'Ebre .
Porres ha lamentant que les retallades en els pressupostos de l'Estat i de la Generalitat, que ha tillat d'"antisocials" en molts àmbits com la lllei de la dependència i les escoles bressol, així com també la reforma de les pensions, fan que moltes dones quedin desprotegides. "Cada cop hi ha més dones silenciades, patint en la intimitat de casa seva tota mena d'abusos i vexacions".
La dirigent socialista ha fet referència a la preocupant situació que es viu entre els joves, on han augmentat lamentablement el nombre de casos. "Cal insistir ja des de molt aviat, és aquí on més és necessària la conscienciació, la informació i la lluita,  en els instituts, en l'entorn del nostre jovent perquè malauradament s'estan reproduint molts patrons de la violència de gènere". 
Porres ha fet una crida a participar avui en els actes organitzats per dir Prou a la Violència de Gènere.