dilluns, 11 de novembre del 2013

Genoveva Margalef, nova alcaldessa del Perelló

La dirigent socialista reivindica el paper dels ajuntaments en el discurs de presa de possessió

1 / 3

La socialista Genoveva Margalef és des d’avui la nova alcaldessa del Perelló en substitució de Ferran Cid fruit del pacte de govern revalidat aquest mandat entre PSC i ERC. Margalef ha reivindicat l’autonomia municipal davant les retallades i les reformes de l’administració local previstes pels governs català i espanyol “perquè els ajuntaments són l’administració més propera als ciutadans, amb qui han depositat la confiança per gestionar els seus impostos i el seu present i futur en benefici de tots i totes”.
Durant el discurs ha recordat la validesa i la solidesa del pacte per la “coincidència d’objectius municipals” i perquè “tot i la discrepància i la llibertat d’acció fora de l’àmbit local, treballem amb una finalitat comuna que és posar sempre per davant l’interès general del municipi”.
Quant al programa de govern, la dirigent socialista ha estat clara: “no prometré el que no es pot complir, les principals prioritats són continuar amb la millora de la xarxa d’aigua potable, l’aprovació definitiva del POUM i la col·laboració amb totes les entitats del poble, que en tenim 39, dins de les nostres possibilitats econòmiques”. En aquest sentit, ha tornat a apuntalar el seu discurs de mantenir l’esforç per continuar prestant els principals serveis al municipis, a la vegada que es manté la bona salut financera de l’Ajuntament.
Fins al Perelló s'han desplaçat aquest vespre la diputada i primera secretària dels socialistes de l'Ebre, Núria Ventura, i molts càrrecs electes i dirigents socialistes del Baix Ebre i de la resta de les Terres de l'Ebre.